سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسنک سیب زمینی ژامبون سوخاری + طرز تهیه

در این مطلب روش تهیه اسنک سیب زمینی ژامبون سوخاری آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستوالعمل تهیه اسنک سیب زمینی ژامبون سوخاری که طرفداران زیادی دارد را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سیب زمینی ۲ عدد متوسط آبپز
ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده
جعفری ۳ قاشق ساطوری خرد شده
سیر یک حبه رنده شده
پنیر خامه‌ای ۳ قاشق غ خوری
پنیر پیتزا مقداری
ادویه نمک فلفل به اندازه
آویشن پاپریکا به اندازه


بیشتر بخوانید


موادلازم برای سوخاری اسنک:

پرک سوخاری
آرد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک و فلفل مخلوط کنید.
تخم مرغ ۲ عدد درشت
سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم و ادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم.
حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم.
از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره و بعد سرخش میکنیم.
من این مواد رو وقتی آماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم سوخاری شده و آماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم. اینجوری ترکیب مواد عالی به خورد هم میره.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۳۲ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
بسیار عالی آفرین موفق موید باشی
ناشناس
۱۷:۱۰ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
بنظر ک خوشمزه است
سمیرا
۰۳:۰۲ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
ظاهرا غذای خوشمزه ای هست ‌.
پارمیدا
۱۴:۵۱ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
مرسی عزیزم خیلی عالی و خیلی هم خوب توضیح دادید حتما خوشمزه است فقط من نمیدونم پرک سوخاری چیه ؟ با آرد سوخاری فرق داره؟
ناشناس
۱۴:۴۷ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
دلم خواست
ناشناس
۱۴:۳۰ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
پرک سوخاری چیه
م
۱۳:۲۷ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
به جای توضیح درست اینقدر من من کردن را کم می کردید بهتر بود با تشکر
ناشناس
۱۸:۵۲ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
ایول موافقم
ناشناس
۲۲:۰۴ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
داره بصورت عامیانه وخودمونی توضیح میده
واقعا که بعضیا چقدر بی نزاک اند
ناشناس
۱۳:۰۶ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
خوشمزه اس؟