سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انگلیس از دسترسی به ۹۰ میلیون دوز واکسن کرونا خبر داد

دولت انگلیس برای محافظت از مردمش در برابر ویروس کووید ۱۹، اقدام به تهیه ۹۰ میلیون دوز واکسن کرونا با همکاری سه ابر شرکت دارویی کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دولت انگلیس طی فراخوانی از داوطلبان خواست تا با ثبت نام در سایت NHS این کشور را در دسترسی سریعتر و آسان‌تر به واکسن کارآمد و موثر کرونا یاری کنند.

دولت انگلیس دسترسی اولیه به ۹۰ میلیون دوز واکسن کرونا را برای محافظت از مردمش در برابر کووید ۱۹ فراهم کرد. علاوه بر این راه‌های درمان بیماری از طریق آنتی بادی‌های خنثی کننده کروناویروس جدید برای محافظت از کسانی که نمی‌توانند واکسن دریافت کنند، لحاظ شده است. این دوز‌ها با همکاری سه ابرشرکت دارویی از جمله شرکت فایزر فراهم شده است.

هدف دولت انگلیس این است که تا ماه اکتبر ( اوایل مرداد و شهریورماه) پانصد هزار نفر برای مشارکت در مطالعات واکسن در مقیاس بزرگ در سراسر انگلیس ثبت نام کنند. گفته می‌شود اگر هزاران نفر ثبت نام کنند، به دانشمندان و محققان کمک می‌کند تا اثربخشی هر واکسن را بهتر بشناسند و تلاش‌ها را برای کشف یک واکسن ایمن و کارآمد سرعت بخشند. این کشور همچنین با شرکت ZOE، همکاری می‌کند تا به بررسی همه مطالعات واکسن و تبلیغ رجیستری NHS بپردازد. 

آلوک شارما وزیر توسعه بین‌الملل انگلیس در این باره گفت: یافتن واکسن موثر یک تلاش جهانی است و ما تمام تلاش خود را برای حصول اطمینان انجام می‌دهیم تا هر چه سریعتر مردم به یک واکسن کرونای ایمن و مؤثر دست یابند.

مردم می‌توانند نقش خود را در تحقیقات واکسن از طریق ثبت‌نام در سامانه تحقیقات واکسن NHS ایفا کنند. با ثبت نام و شرکت در مطالعات مهم بالینی، می‌توانیم با همکاری یکدیگر جستجوی واکسن را تسریع کرده و زودتر به این بیماری همه گیر پایان دهیم.


بیشتر بخوانید


پروفسور کریس ویتی رئیس انستیتوی ملی تحقیقات بهداشت (NIHR) انگلیس از مردم خواست که به عنوان داوطلب ثبت نام کنند.

او ضمن تشکر از تمایل بیماران کووید ۱۹ برای شرکت در مطالعات درمانی، اظهار کرد: ما از این طریق توانستیم درمان‌های موثر و غیر موثر را شناسایی کنیم که این امر در ارتقاء بهبود مراقبت از بیماران در سطح جهان تاثیر داشته است. اکنون که چندین واکسن امیدوارکننده در حال توسعه وجود دارد، ما باید دوباره فراخوانی داشته باشیم تا دریابیم که کدام یک از واکسن‌های بالقوه، موثرترین است.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۰۹ ۳۰ تير ۱۳۹۹
۹۰ میلیون نفر رو میخواد بزنه اونم وقتی هنوز عوارضش دقیقا معلوم نیست
خیلی باید مواظب بود دقت و سلامت رو فدای عجله تو ساختن واکسن کرونا نکنیم والا ممکنه میلیونها نفر مریضیایی بگیرن که بگن قربون همون کرونا