سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

به دنبال صدور مجوز اضطراری استفاده از پلاسما؛

هشدار فائوچی به ترامپ: روند استاندارد باید طی شود

رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری عفونی آمریکا در واکنش به تلاش رئیس جمهور این کشور برای تجویز اضطراری استفاده از روش پلاسمای خون به او هشدار داد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی‌ان‌ان، دکتر «آنتونی فائوچی» رئیس موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا در واکنش به تلاش «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کشورش برای صدور مجوز اضطراری واکسن کرونا به او هشدار داد.

فائوچی که از اعضای اصلی کمیته کاخ سفید برای مبارزه با کرونا نیز هست، در هشدار خود خطاب به ترامپ گفت تایید شتاب‌زده واکسن کرونا و انجام آن بدون طی مراحل کامل آزمایش‌ها می‌تواند تلاش‌ها برای واکسینه کردن شهروندان را تحت تأثیر قرار دهد.

او سپس با اشاره به صدور مجوز اضطراری از سوی ترامپ برای استفاده از روش پلاسمای خون افزود: «تنها چیزی که نمی‌خواهیم شاهدش باشیم، تجویز شتابزده و اضطراری (EUA) است.»

روز گذشته دونالد ترامپ از مجوز سازمان غذا و داروی این کشور (FDD) برای درمان بیماران کرونا با استفاده از روش تزریق پلاسمای خون تقدیر کرد و آن را مورد تایید قرار داد.

او در نشستی خبری در کاخ سفید گفت: این همان چیزی است که من از مدت‌ها قبل دنبال انجام آن بودم. امروز خوشحالم که این خبر بزرگ را که در راستای مقابله کشور ما با این ویروس چینی است، اعلام کنم. روشی که جان انسان‌های زیادی را حفظ خواهد کرد.

گفته می‌شود این اقدام ترامپ در واکنش به خبر منتشر شده از سوی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه برای روانه بازار کردن واکسن کرونا ظرف مدت کمتر از دو ماه بوده است.

کاخ سفید این مسئله را تکذیب کرده است.

فائوچی اکنون در واکنش خود گفته است: «از خطرات احتمالی استفاده از مجوز ترامپ این است که دیگر نمی‌توان واکسن‌های دیگر را آزمایش کرد.»

این عضو ارشد کمیته مبارزه با کرونا در کاخ سفید در انتها افزود: «برای من مسئله مهم یقین در ایمنی و امنیت واکسن است و امیدوارم چیزی در این روند اختلال ایجاد نکند.»

کارشناسان بهداشت عمومی نیز به این اظهارات ترامپ واکنش داشته و گفته‌اند هرگونه واکسن اعم از بی‌خطر یا پرخطر پیش از طی کردن مراحل بالینی می‌تواند شیوع کرونا را طولانی‌تر کند.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت بر اثر شیوع کرونا در جهان تاکنون ۲۳ میلیون و ۸۱۱ هزار و ۶۹۳ نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۸۱۷ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند و ۱۶ میلیون و ۳۶۰ هزار و ۵۳۶ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را ۵ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۶۳۰ مورد و مجموع قربانیان آن را در این کشور، ۱۸۱ هزار و ۱۱۴ نفر گزارش کرده است.

سازمان جهانی بهداشت با توصیف کردن کرونا به عنوان بحران قرن، پیش‌بینی کرد این بحران برای مدت طولانی و چندین دهه جهان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.