سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا؛ یک پیتزای مقرون به صرفه و بسیار خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه پیتزا مارگاریتا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تا اسم پیتزا به میان می‌آید، عده‌ای تصور می‌کنند که این غذا به‌هیچ‌عنوان برای گیاهخواران مناسب نیست و تنها افرادی که گوشت‌خوار هستند می‌توانند این غذا را نوش جان کنند. اگر شما هم گیاهخوار هستید و تصور می‌کنید که هیچ‌وقت نمی‌توانید طعم و مزه پیتزا را امتحان کنید، هم اکنون وقتش رسیده که یک پیتزا گیاهی خوشمزه را آماده کنید و خوشمزه‌ترین پیتزای جهان را بخورید. پیتزا مارگاریتا گیاهی به‌اندازه‌ای خوشمزه است که حتی کسانی که گوشت‌خوار هستند هم نمی‌توانند از این غذای ساده و خوش‌طعم ایتالیایی چشم‌پوشی کنند.

این پیتزا به دلیل حضور مواد غذایی گیاهی سرشار از ویتامین‌های مفید برای بدن است و با مصرف آن، نگرانی درباره مشکلات ناشی از مصرف غذا‌های فست فودی نخواهید داشت. اگر قصد دارید یک غذای متفاوت بین‌المللی را امتحان کنید و در برنامه غذایی روزانه‌تان یک تغییر جذاب ایجاد کنید، این دستور پخت را از دست ندهید.این پیتزا با مواد قابل دسترس و ارزانتر تهیه می شود. با ما همراه باشید و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا را یاد بگیرید.


بیشتربخوانید

مواد لازم برای تهیه پیتزا گیاهی

آرد سفید ۵۰۰ گرم
مخمر یا خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چای‌خوری
روغن‌زیتون یک و نیم قاشق غذاخوری
سس کچاپ تند به مقدار لازم
ریحان تازه (خردشده) یک قاشق غذاخوری
سیر (خردشده) یک حبه
پنیر موزارلا (رنده شده) خرید آنلاین ۲۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی متوسط دو عدد

طرز تهیه پیتزا گیاهی

آرد، مخمر و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس ۱۵۰ گرم آب سرد را با ۱۵۰ گرم آب جوش ترکیب کنید. یک قاشق چای‌خوری نمک به آب اضافه کنید و آن را روی مواد بریزید. با این ترکیب دمای آب ولرم می‌شود و برای عمل آمدن مخمر مناسب است. سپس روغن‌زیتون را به مواد اضافه کنید و آن‌ها را با کمک یک قاشق چوبی به‌خوبی ترکیب کنید.

پس‌ازآن یک دستکش پلاستیکی به دست کنید و خوب خمیر را ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست حاصل شود. اگر نیاز به آب بود، می‌توانید در طول ورز دادن کمی آب ولرم به خمیر بزنید.

پس از آماده شدن خمیر آن را درون یک کاسه چرب شده بزرگ قرار دهید و روی آن را بپوشانید. سپس به مدت یک ساعت خمیر را در جایی که گرم است قرار دهید تا آماده شود.

سینی فر را بیرون بیاورید، سپس فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. پس‌ازآن، باید روی خمیر را باز کنید و آن را کمی آرد پاشی کرده و ورز دهید. البته نان پیتزا را با روشی که پیش از این گفته‌ایم هم می‌توانید تهیه کنید.

سس کچاپ تند یا سس گوجه‌فرنگی خانگی، ریحان خردشده و سیر خردشده را درون یک ظرف بریزید و خوب ترکیب کنید. اگر نیاز دارید که غذا طعم تندتری داشته باشد، می‌توانید کمی فلفل هم در سس بریزید.

خمیر را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید. سپس تکه‌های خمیر را به شکل گرد در بیاورید. درنهایت هرکدام از گلوله‌های آماده‌شده را با کمک وردنه یا با دست صاف کنید. حتما باید تمام خمیر به‌صورت یکدست پهن‌شده باشد تا قسمت‌های مختلف خمیر به‌خوبی بپزد.

سینی فر را چرب کنید یا درون آن کمی آرد بپاشید و خمیر‌های صاف‌شده را درون سینی فر قرار دهید. سپس سس آماده‌شده را روی خمیر‌ها بمالید و گوجه‌فرنگی‌ها را به‌صورت حلقه‌ای خورد کرده و روی سس قرار دهید. درنهایت پنیر موزارلا رنده شده را روی گوجه‌ها بریزید و پیتزا‌ها را دون فر قرار دهید.

حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا خمیر بپزد و پنیر آب شود. سپس، می‌توانید پیتزا گیاهی خوشمزه‌تان را از فر خارج کرده، برش بزنید و نوش جان کنید.


چند نکته

می‌توانید روی پیتزا ریحان تازه یا فلفل خردشده بریزید و نوش جان کنید.
می‌توانید روی پیتزا پنیر پارمسان گیاهی هم بریزید.
می‌توانید از پودر پونه خشک‌شده، پودر شنبلیله خشک‌شده یا پودر نعنا خشک‌شده برای عطری کردن پیتزا استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.