سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ سرد بهاری؛ یک پیشنهاد بسیار خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ سرد بهاری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت کباب بختیاری خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:
فلفل دلمه‌ای متوسط - چهار عدد
گوجه فرنگی بزرگ – دو عدد
خیار پوست کنده و برش خورده – یک و نیم فنجان
سیر –دو حبه
سرکه سفید - دو قاشق غذاخوری
نمک – به مقدار لازم
روغن زیتون - پنج قاشق غذاخوری
آب‌لیموی تازه – به میزان لازم
پیاز خرد شده سفید - دو قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه:
در پخت سوپ‌های بهاری از سبزیجات تازه استفاده می‌شود به همین دلیل است که این نوع سوپ‌ها دارای رنگ و طعمی بی نظیر است.
۱- برای تهیه سوپ بهاری مقداری از فلفل دلمه ای‌ها و سپس مقداری از گوجه فرنگی‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید.

۲- فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب کنید و سپس پیاز خرد شده و یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به مواد بیفزایید و هم بزنید.

۳- باقی مانده فلفل دلمه ای‌ها و گوجه فرنگی‌ها را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید.

۴- سپس خیار، سرکه، سیر، نمک و سه قاشق غذاخوری روغن را به مواد بیفزایید و مخلوط کن را روی درجه بالا تنظیم کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

۵- سپس مواد را به مدت ۶۰ دقیقه در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شود.

۶- مایه سوپ را درون ظروف مناسبی بریزید و سپس روی هر یک از ظرف‌ها از مخلوط فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی بریزید و دو قاشق غذاخوری باقی مانده از روغن زیتون را روی سوپ اضافه کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
هرا
۲۱:۳۷ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
سوپمن درآوردی این چه جور سوپیه بیشترشبیه سالاده