سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کاناپ ژامبون ؛ خوشمزه و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه کاناپ ژامبون را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کاناپ ژامبون، یکی از انواع فینگرفود‌های محبوب و خوشمزه است که دستور تهیه آن بسیار راحت می‌باشد. در واقع فینگرفود‌ها انواع غذا‌های انگشتی هستند که آماده سازی آن‌ها بسیار راحت و سریع بوده و با مواد اولیه در دسترس نیز تهیه می‌شوند. به همین دلیل در اکثر مهمانی‌ها و تولد‌ها جزو پای ثابت منو غذایی بوده و طرفداران زیادی نیز دارد.

کاناپ ژامبون را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا عصرانه در منزل تهیه و سرو کنید. این فینگرفود همچنین برای کودکان نیز مناسب بوده و به دلیل کوچک بودن حجم غذا و ظاهر عالی آن یک میان وعده سالم و خوشمزه برای کودکان تان خواهد بود.

مواد لازم

ژامبون گوشت: ۸ اسلایس
خامه: ۵۰ گرم
پنیر کیوب: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
پیازچه: ۴ ساقه
گوجه فرنگی گیلاسی: ۱۰۰ گرم
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بی نظیر ریفراید بینز و سمبوسه خوشمزه با تن ماهی تا باچانگای گوشت + تصاویر


مراحل

ابتدا کف قالب مافین را کمی با روغن چرب کنید.

ژامبون‌ها را برش زده و در قالب قرار دهید.

سپس بر روی آن کمی پنیر کیوب، پیازچه حلقه‌ای خرد شده و یک گوجه فرنگی قرار دهید.

در یک کاسه تخم مرغ ها، خامه و ادویه‌ها را ریخته و مخلوط کنید.

سپس مخلوط آماده شده را به مقدار لازم بر روی کاناپ‌ها بریزید.

مجدداً کمی پنیر کیوب بر روی کاناپ‌ها نیز بریزید.

فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کاناپ‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.