سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف بیش از ۲۵ تُن شکر خارج از شبکه توزیع در مراغه

فرمانده انتظامی مراغه از کشف ۲۵ تن شکر فاقد مجوز و خارج از شبکه قانونی توزیع در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،سرهنگ فارسی فرمانده انتظامی مراغه گفت: ماموران کلانتری ۱۲ با همکاری ماموران پلیس آگاهی در حین گشت زنی و کنترل خودرو‌های عبوری در یکی از میادین شهر مراغه به یک دستگاه تریلر مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

او گفت: ماموران در بازرسی از این تریلر ۲۵ تن شکر فاقد مجوز قانونی را کشف و در این رابطه یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه افزود: کارشناسان ارزش تقریبی این محموله را ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

او با بیان اینکه برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعاً به پلیس ۱۱۰ گزارش و پیشنهادات انتقادات خود را به شماره تلفن ۱۹۷ ارائه دهند.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.