سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کاپ کیک اسفناج با شکلات تلخ

در گزارش زیر طرز تهیه کاپ کیک اسفناج با شکلات تلخ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک اسفناج با شکلات تلخ را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

اسفناج ۱ دسته
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۲ پیمانه
فندق خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
شیر یک چهارم پیمانه
پودر پسته به مقدار لازم
شکلات چیپسی به مقدار لازم

دستور تهیه:

برگ‌های اسفناج رو با نصف لیوان آب توی مخلوط کن یا غذاساز می‌ریزیم و می‌زنیم تا یه دست بشه. تخم مرغ و شکر رو تو یه کاسه بزرگ می‌ریزیم.

با همزن می‌زنیم تا رنگش تغییر کنه و روشن بشه. روغن و اسفناج میکس شده رو می‌ریزیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو به تدریج روی مواد الک می‌کنیم و یه کم هم می‌زنیم تا مایه یه دست بشه. کف قالب رو چرب می‌کنیم و مایه رو توش می‌ریزیم.

کیک رو به مدت ۴۰ دقیقه نو دمای ۱۷۰ درجه می‌پزیم. شکلات رو با یک چهارم پیمانه شیر روی بخار آب می‌ذاریم تا ذوب بشه.

یه کم فندق خرد شده بهش اضافه می‌کنیم. وقتی کیک‌ها آماده و خنک شدن، اونا رو از قالب در میاریم.

شکلات رو روشون می‌ریزیم. روی کاپ کیک اسفناج رو با پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین می‌کنیم.

قبل از سرو یکی دو ساعت تو یخچال می‌ذاریم.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.