سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پارک آبی بندرعباس تا سه ماه آینده ساخته می شود

پارک آبی بندرعباس ،بزرگترین مجموعه تفریحی آبی جنوب تا سه ماه آینده به بهره برداری می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان بندرعباس-با اختصاص ۲۰ میلیارد ریال اعتبار،طرح پارک آبی بندرعباس ،این مجموعه تفریحی تا اردیبهشت 1401 به بهره برداری می رسد.

جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت:پارک آبی بندرعباس در مرکز استان بااعتباری بالغ ۲۰۰۰ میلیارد ریال با مساحت ۲۶ هزار مترمربع یکی از پروژه‌های بزرگ گردشگری است که ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات این پروژه زیرساخت‌ها و راه دسترسی  است، گفت: اعتبار اختصاص یافته برای تکمیل راه دسترسی، گازرسانی، رمپ ورود و خروج اختصاص داده شده است.


این پارک آبی و مجموعه تفریحی شامل رودخانه آرام، رودخانه خروشان، دریاچه کودکان، سرسره با ارتفاع بین ۱۴ تا ۲۱ متر، کافی شاپ روباز و مسقف، غار نمک و پارکینگ به وسعت هشت هزار مترمربع در شرق بندرعباس درحال احداث است.

پارک آبی به مساحت ۲۶ هزار مترمربع و زیربنای ساختمانی ۱۸ هزار مترمربع است که برای پذیرش روزانه سه هزار نفر، ظرفیت دارد.

عملیات ساخت پارک آبی بندرعباس به عنوان یکی از زیرساخت‌های ارتقاء صنعت گردشگری هرمزگان در سال ۹۴ آغاز شد، اما بدلیل مشکلات مالی با وقفه چند ساله مواجه بود که از سال ۹۹ این طرح دوباره از سرگرفته شد.

انتهای پیام/ا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
محمدجوادنارویی
۰۰:۰۲ ۰۴ آذر ۱۴۰۳
زودتردرستش کنید توراخدا
ناشناس
۲۳:۵۸ ۱۶ مرداد ۱۴۰۳
هیچ
tania
۰۴:۴۳ ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
واقعا خوبه من دوست دارم برم ??
ناشناس
۲۳:۴۳ ۱۱ مهر ۱۴۰۲
خیلی خوبه
اریسا
۱۷:۳۲ ۰۵ شهريور ۱۴۰۲
سلام من میخواستم بدونم کی پارک آبی بندرعباس افتتاح میشع
محسن شکاریان
۰۸:۴۰ ۲۸ تير ۱۴۰۱
با سلام
قبلا سهام این پارک رو برای فروش و مشارکت دیده بودم هنوز هم امکانش هست ؟؟
تماس
09157730523