سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سناتور آمریکایی:

بدهی‌های تریلیون دلاری بزرگترین تهدید برای آمریکاست نه ایران، چین و روسیه

سناتور جمهوریخواه گفت ایران، روسیه، چین یا کره شمالی بزرگ ترین تهدید برای آمریکا نیستند بلکه بدهی ۳۱ تریلیون دلاری در حال رشد تهدید کننده است.

"راجر مارشال" سناتور جمهوریخواه آمریکایی به کمیته بودجه سنای آمریکا گفت: اغلب از من سؤال می‌شود که بزرگترین تهدیدی که کشورما با آن روبرو است چیست و من می‌گویم این تهدید از سوی ایران، روسیه، چین و کره شمالی نیست.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وی تصریح کرد: این تهدید همچنین نشات گرفته از تغییر آب و هوا نمی‌باشد. بزرگترین تهدید بلند مدت که آمریکا با آن روبرو است بدهی ملی ۳۱ تریلیون دلاری دولت ماست که همچنان در حال رشد است.

مارشال به کمیته بودجه سنای آمریکا گفت: جو بایدن بیش از هر رئیس جمهور دیگری در آمریکا در ۲۰ ماه اول ریاست جمهوری خود هزینه کرده است.

وی ادامه داد: در مدیریت بایدن، قیمت انرژی بیش از ۳۷ درصد افزایش، انرژی گرمایشی مسکونی بیش از ۵۲ درصد، برق بیش از ۲۳ درصد، بنزین بیش از ۴۵ درصد و مواد غذایی بیش از ۱۹ درصد افزایش یافته است. در عین حال، درآمد‌های واقعی در آمريکا با تورم همگام نیست.

در حالی که سخنرانی رئیس جمهوری آمریکا نگرانی‌های بازار‌های مالی جهانی را از پیامد‌های فرامرزی تعطیلی بانک‌های بحران زده آمریکایی چندان کاهش نداده، جمهوریخواهان و دموکرات‌ها نحوه مدیریت بحران بانکی اخیر را غنیمت شمرده و جدل‌های سیاسی را دامن زده اند.

جو بایدن دوشنبه شب در سخنانی بسیار کوتاه در مورد سیستم بانکی آمریکا گفت:ما باید جزییات کامل اتفاق رخ داده را درک کنیم و کسانی که مسوول این ورشکستگی هستند باید پاسخگو شوند.

وی با بیان اینکه مالیات دهندگان آمریکایی مسوول زیان‌های بانک ورشکسته شده نخواهند بود، گفت: آمریکایی‌ها می‌توانند به امنیت سیستم بانکی آمریکا اعتماد کنند. سیستم بانکی آمریکا امن است و مشکلی ندارد.

بایدن همچنین وعده معرفی قوانین سختگیرانه تری برای بانک‌ها داد و خطاب به مردم آمریکا گفت: سپرده‌های بانکی شما هر زمان که به آن‌ها نیاز داشته باشید، در دسترس خواهند بود.

رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد که مدیران بانک‌ها اخراج خواهند شد و سرمایه گذاران پول خود را از دست خواهند داد.

پیشتر روزنامه ایندیپندنت نوشته بود که ۶۷ سناتور (۵۰ جمهوریخواه و ۱۷ دموکرات) در سال ۲۰۱۸ با کاهش نظارت بر این بانک موافقت کرده و این قانون مصوب سنا به تائید دونالد ترامپ نیز رسیده بود. تحلیلگران معتقدند که اگر این بانک از برخی تدابیر نظارتی معاف نمی‌شد، احتمال مدیریت بهتر شرایط و کاهش ریسک وجود می‌داشت.

با این وجود ترامپ در مطلبی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد، انگشت اتهام را به سوی سیاست‌های مالی دولت جو بایدن نشانه رفت و نوشت: با یک رکود شدیدتر از سال ۱۹۲۹ روبرو خواهیم شد. سقوط بانک‌ها آغاز شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۵۷ ۲۵ اسفند ۱۴۰۱
فرو پاشی از درون .
ناشناس
۱۰:۴۰ ۲۵ اسفند ۱۴۰۱
آمریکا باید بین طلبکاراش تقسیم بشه