سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیسی در بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای:

موفقیت صنعت هسته‌ای با وجود تحریم‌ها الگویی برای دیگر صنایع است

رئیس جمهور گفت: با اراده دانشمندان، ایران درحال تبدیل دانایی به توانایی پزشکی در عرصه هسته‌ای است و میلیون‌ها نفر از بیماری نجات یافته‌اند.

سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صنعت هسته‌ای کشور گفت: دستاور‌های صنعت هسته‌ای نشان‌دهنده این واقعیت است که جوانان عزیز و دانشمندان این کشور چگونه تهدید‌ها و تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کردند و برپایی این نمایشگاه پیامی از سوی صنعت هسته‌ای کشور برای سایر صنایع است، که چطور می‌توان با وجود بالاترین حجم از تحریم‌ها و تهدید‌ها به چنین سطحی از موفقیت رسید.

رئیس جمهور در این بازدید با توضیحات کارشناسان و دست‌اندرکاران از جزئیات آخرین فعالیت‌ها و دستاورد‌های صنعت هسته‌ای و تاثیرات آن‌ها در زندگی روزمره مردم و نیز اقتصاد کشور آگاهی یافت.

رئیسی با اشاره به تاثیرات فناوری هسته‌ای در زندگی مردم به‌ویژه در حوزه‌های بهداشت و درمان، کشاورزی و صنعت، همچنین در صنایع نفت و گاز و بسیاری از بخش‌های دیگر گفت: با اراده دانشمندان کشور در تبدیل دانایی به توانایی در عرصه هسته‌ای، امروز میلیون‌ها نفر از بیماری نجات یافته‌اند که این جزو افتخارات بزرگ کشور است.

رئیس جمهور با بیان اینکه صنعت هسته‌ای برای کشور قدرت تولید کرده است، تاکید کرد: برخی‌ها در دنیا تصور می‌کنند که خلق قدرت در تولید سلاح هسته‌ای است، اما جمهوری اسلامی ایران بار‌ها اعلام کرده، با وجود اینکه چنین توانایی در کشور وجود دارد، اما با توجه باور‌های دینی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب هرگز به سمت تولید سلاح هسته‌ای نمی‌رویم.

رئیسی با تاکید بر ضرورت تبیین دستاورد‌های هسته‌ای کشور برای مردم، تصریح کرد: باید توانایی‌ها و فناوری‌هایی را که در صنعت هسته‌ای کسب شده به سایر صنایع، به‌ویژه خودروسازی سرریز کنیم تا به این مرحله از موفقیت برسند.

رئیس جمهور همچنین با قدردانی از تشویق‌ها و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیز صرف وقت ایشان برای بازدید از این نمایشگاه، از تلاش‌های دانشمندان و دست‌اندرکاران صنایع هسته‌ای کشور که این افتخارات بزرگ را برای کشور رقم زده‌اند، نیز سپاسگزاری کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
ب گفته خودشون ..داریم انرژی برق هسته ی تولید میکنم ...کو کجاس ‌..تا ی درجه هوا گرم میشه ۲۴ساعته تبلیغ میشه ک صرفه جوی کنید برق رو ...کجاس پس انرژی برقی تون
ناشناس
۱۵:۰۲ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
حالا چند مگا ماوات برق به شبکه سراسری افزوده میشه؟؟؟!!!!

مثل اینکه لکوموتیو صنعت هسته ای به سرعت در حرکته !!!!
ناشناس
۱۴:۴۹ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
" قالیباف: پیشنهادهای خلاف سیاست‌های کل نظام اجازه طرح در مجلس ندارد " یعنی چی ، افراط است قانون که وحی نیست
ناشناس
۱۴:۳۰ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
چند میلیون ......!!!!!!!
ناشناس
۱۴:۲۰ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
انسان باید حرف حق بزند حقیقتش صنعت خوبی هست اگر نوع ایمنش باشد حقیقتش صنعت خوبی هست اما نه به هر قیمتی. متاسفانه چرخه سوخت اورانیوم مناسب کشور ما نیست چون خدا را شکر معدن این عنصر سرطان‌زا در کشور ما کم هست. خوب چرخه سوخت توریوم و جوش هسته ای هست که مناسب کشور ما و ایمن‌تر هست.
ناشناس
۱۴:۰۸ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
انرژی هسته ای حق مسلم ماست.
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
وقتی هنوز کمبود برق داریم یعنی فعلا هسته ایی چندان گسترش در سراسر کشور نیافته و اکثرا چیزی از هسته ایی نمیدانیم
ناشناس
۱۳:۵۹ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
صنعت هسته ایمون همچون صنعت خودرو همینقدر بسته و محدود
چرا مدیران و مسولان صنعت هسته ایی بفکر افزایش صدها برابری تاسیسات اتمی نیستند
ناشناس
۱۳:۵۶ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
دقیقا کدوم موفقیت؟
بی برقی ها؟
پیمان اشراقی
۱۳:۵۵ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
سلام،

عاشقت هستم باشگاه خبرنگاران جوان عزیز.
ناشناس
۱۳:۵۵ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
آقا خدا قوت اما ما تغییری احساس نمی کنیم. نه کوریم نه کر فقط از دروغ بدمون میاد شایدم ذهنهامون رو خوب اقناء نکردید .حوالتون با خدا چه خوب چه بد
ناشناس
۱۳:۳۹ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
صنعت هسته ای را کسی ندیده ولی صنعت خودرو سازی آزمایش شده
پیمان اشراقی
۱۳:۵۵ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
سلام،

این برای این است که هنوز خودرو هسته ای ساخته نشده، ولی حتما زیر دریایی هسته ای دیده ای؟
عبدالهی
۱۴:۰۰ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
پیمان تو خود زیر دریایی اتمی دیدی ؟؟!!
ناشناس
۱۵:۴۳ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
فقط دیدن نیست
شما ببین چقدر تو زمینه هسته ای با وجود تحریم ها سرمایه گذاری شده ، الکی که به اینجا نرسیده ، یه دونه فقط از این تونل هایی که اینقدر تو عمق کوه می‌ره می‌دونی چقدر هزینه داره چه برسه به باقی لوازم
شما تو باقی صنایع هم همینطور سرمایه گذاری کن ببین جواب میده یا نه ، البته کشوری که تو امورات جاری مونده پولی برا سرمایه گذاری نداره ، چندجای خاص خوب پول میگیرن که بیشتر تو چشم میاد