سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روشی ساده برای جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ + فیلم

گاهی اوقات جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ به یک چالش در آشپزی تبدیل می‌شود.

جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ به منظور انجام کارهای مختلف در آشپزی و حتی مصارف ورزشکاران در برنامه غذایی خود، گاهی به یک چالش تبدیل می‌شود که استفاده از توری فلزی یا پلاستیکی می‌تواند این امر را تسهیل بخشد.

 

برچسب ها: طبخ غذا ، پخت و پز ، پخت کیک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
احمدی
۱۲:۳۱ ۲۰ تير ۱۴۰۲
گند زد به توری
ناشناس
۱۰:۰۳ ۲۰ تير ۱۴۰۲
حتما توری رو چرب کردن چون زرده خیلی حساسه و زود میترکه