سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با این ترفند ماندگاری نان را افزایش دهید

در مطلب زیر به مواردی اشاره خواهیم کرد که بر اساس آن‌ها توصیه می‌شود نان را به غیر از موارد ضروری در فریزر نگهداری نکنید.

نان تازه طعم دلچسب‌تری دارد، اما بیشتر افراد به دلیل مشغله‌های مختلف مقدار بیشتری نان را خریداری و در فریزر نگه می‌دارند. این تصمیم شاید سهولت در مصرف داشته باشد، اما انتخاب صحیح تغذیه نخواهد بود.

نان محصول تازه و فاسدشدنی است که از آرد، آب، مخمر و نمک تهیه می‌شود. گرچه انجماد مدت نگهداری نان را طولانی‌تر می‌کند، اما می‌تواند بر کیفیت آن تاثیر بگذارد. در زمان یخ‌زدن، نان خشک‌تر و تردتر می‌شود که در نتیجه طعم و بافت آن تغییر می‌کند. همچنین، هنگام انجمادزدایی نان ممکن است رطوبت کیسه فریزر باعث خیس‌شدن و چسبندگی نان شود.

نان حاوی ریزمغذی‌هایی مانند فیبرها، ویتامین‌ها و املاح است که در زمان انجماد بخشی از آن‌ها تغییر می‌کند. ویتامین‌ها در برابر گرما و اکسیداسیون حساس هستند و انجماد این روند را تسریع می‌کند. به‌علاوه، انجماد سبب تغییر در فیبر‌های غذایی شده و ارزش تغذیه‌ای آن را کاهش می‌دهد.

نان تازه طعم و مزه دلچسبی دارد. با این حال زمانی که نان در فریزر منجمد می‌شود، طعم آن تغییر می‌کند. در این شرایط، مولکول‌های نان جابه‌جا و شکسته می‌شوند که در نتیجه بر کیفیت نان تاثیر می‌گذارد. همچنین، نان در مجاورت دیگر خوراکی‌های موجود در فریزر، طعم و مزه مختلفی به خود می‌گیرد.


بیشتربخوانید


نان تازه بهترین عطر و طعم را دارد و هرچه زودتر مصرف شود، کیفیت بهتری خواهد داشت. نان را می‌توان تا دو روز در شرایط معمولی که خیلی گرم نباشد نگهداری کرد، اما مسلما کمی سفت می‌شود و طعم دلچسب خود را از دست می‌دهد. برای افزایش ماندگاری می‌توان نان را در کاغذ بهداشتی مواد غذایی پیچید و در محیط خشک و خنک قرار داد. در صورت ضرورت برای نگهداری نان در فریزر نیز بهتر است نان را پس از این که کمی خنک شد در کیسه فریزر بدون‌منفذ قرار دهید و بلافاصله درون فریزر بگذارید. برای انجمادزدایی نان نیز نباید آن را در معرض حرارت مستقیم گذاشت، زیرا نان می‌سوزد و ارزش تغذیه‌ای خود را از دست می‌دهد.

منبع: همشهری آنلاین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ali
۱۰:۰۸ ۲۱ تير ۱۴۰۲
عجب ترفندی !!!
ناشناس
۲۳:۲۹ ۲۰ تير ۱۴۰۲
علم غیب گفتین

خوب اینو که همین الانم همه مردم انجام میدهند
ناشناس
۱۴:۲۰ ۲۰ تير ۱۴۰۲
زحمت کشیدید
ناشناس
۱۲:۳۰ ۲۰ تير ۱۴۰۲
تنها راهش همون فریزر هست
حتی در یخچال هم بدرد نمیخوره و قابل خوردن نیست
اگه ماکروفر دارید بعد از فریزر چند ثانیه تو ماکروفر بذارید اگه ماگروفر ندارید زودتر از فریزر دربیارید بذارید خودبخود گرم بشه بهتره رو گاز گرم نکنید
پیمان اشراقی
۱۲:۰۵ ۲۰ تير ۱۴۰۲
سلام،

یک راز بگویم، ما وقتی نان را از فريزر بیرون می آوریم روی گاز یا ماکروفر داغ نمی کنیم، چون خشک می شود، کمی صبر می کنیم یخ آن باز شود، نرم و تازه می خوریم،

پ، ن
ما نان تافتون می خریم.
ناشناس
۱۲:۳۱ ۲۰ تير ۱۴۰۲
زیاد میذارین تو مایکروفر که خشک میشه