سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

️ظرفیت تولید گوشت مرغ در زاهدان به بیش از ۱۱ هزار تن ارتقا می‌یابد

مدیر جهاد کشاورزی زاهدان گفت: از ابتدای امسال تا کنون در ۲۲ واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی ۶۵۴ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است که قریب به ۹۱۵ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف می شود.

مهدی شهرکی گفت: با هدف دستیابی استان به خود اتکایی در تولید گوشت مرغ با سرمایه گذاری بخش خصوصی تعداد ۲۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت یک میلیون و ۱۲۰ هزار قطعه و تولید سالیانه ۶۳۰۰ تن در سطح شهرستان زاهدان در حال احداث میباشد.

وی میانگین پیشرفت فیزیکی واحد‌های در دست اجرا را ۴۰ درصد اعلام و اظهارداشت با به بهره‌برداری رسیدن کامل این واحد‌ها ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان زاهدان به ۱۱ هزار و ۳۵۰ تن ارتقاء خواهد یافت.

گفتنی است: شهرستان زاهدان دارای ۳۲ واحد مرغداری است که توان تولید سالیانه، ۵۰۹۰ تن گوشت مرغ را دارا هستند.

برچسب ها: تولیدمرغ ، جوجه ریزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.