سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترفند فوق‌العاده ساده برای نگهداری طولانی‌مدت موز

اگر می‌خواهید موز چند روز بیشتر سالم بماند، حتما به ترفند‌هایی که در مطلب زیر پیشنهاد کرده‌ایم، توجه کنید.

 همانطور که می‌دانید موز تنها پس از ۳ روز قهوه‌ای یا سیاه و خراب می‌شود. به همین دلیل اکثر ما به دنبال راهی هستیم تا بتوانیم از خراب شدن موز جلوگیری کنیم و نحوه نگهداری طولانی مدت موز را یاد بگیریم.  با روش هایی که در ادامه می خوانید می‌توانید موز را تا ۱۵ روز در خانه نگهداری کنید.

نحوه نگهداری طولانی مدت موز در خانه

موز معمولاً درون پلاستیک، یخچال یا روی میز نگهداری می‌شود که در عرض چند روز نیز رنگ آن به قهوه‌ای تغییر می‌کند، اما خوب چه کاری باید انجام دهیم تا این میوه چند روز بیشتر سالم بماند؟ جواب عمل کردن به این ترفند است. اگر می‌خواهید وقتی موز می‌خرید بتوانید تا ۱۵ روز آن را نگهدارید، ساقه آن را چسب بزنید.

حتما می‌دانید که رسیدن موز بیشتر به گاز اتیلن آن که عمدتا از ساقه این میوه تولید می‌شود، بستگی دارد. در واقع گاز اتیلن از طریق ساقه به میوه پخش می‌شود تا شما موز شیرین و کاملا رسیده را میل کنید.

اما برای این که بخواهید خیلی زود موز‌ها قهوه‌ای و نرم نشوند، باید شیوه نگهداری مناسب آن را یاد بگیرید. برای این کار نیز بهترین روش استفاده از ترفند چسباندن چسب به ساقه موز است. اگر ساقه یک دسته موز را با چسب بپوشانید، می‌توانید از تولید گاز اتیلن به میوه جلوگیری کنید.

ترفند نگهداری موز برای مدت طولانی

شما همچنین می‌توانید به جای نگهداری دسته‌ای موزها، آن‌ها را از دسته جدا کنید و ساقه هر موز را با چسب بپوشانید، با این کار می‌توانید پخش گاز اتیلن را به حداقل برسانید و موز‌ها را برای مدت طولانی تری در خانه نگهداری کنید.

استفاده از توپ‌های پلی اتیلن توخالی
علاوه بر استفاده از ترفند بالا شما می‌توانید از توپ‌های پلی اتیلن توخالی برای نگهداری میوه ها به خصوص موز‌ها استفاده کنید.

اگر از این جاذب‌های اتیلن استفاده کنید، پس از ۱۵ روز وقتی سری به موز‌ها بزنید، می‌بینید که برخی از آن‌ها همچنان سبز هستند و خراب نشده اند. اگر ته موز‌ها کمی تغییر رنگ داده، نشان از خرابی آن نیست بلکه نشان دهنده وزن موز است که باعث تغییر رنگ پوست میوه شده است.

منبع: خبرنامه 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۵۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
سلام . حالا مردم موز انچنانی نمی گیرند. چند تا دونه می گیرند ، همون روز اول می خورند و تموم میشه . ۲روز یا ۳روز خراب نشه. ۱۵روز پیش کش.?????
ناشناس
۱۸:۳۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
نابغه اینجوری که باید کلی پول نوارچسب بدیم!
اگه موز گیرتون اومد درجا نخورید بذارید دو روز بمونه تا هم شیرین تر بشه و هم خوشمزه تر و قابل هضم تر.
ضمنا به اندازه بخرید که نخواید انبار کنید
پوست مزهارو خشک کنید بعد آسیاب کنید واسه پای گل تو گلدون خیلی مقویه