سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف مرغ در گیلان به ۴۰۰ تن در روز رسید

بنا بر اعلام جهاد کشاورزی، در تعطیلات نوروز امسال مصرف مرغ در استان روزانه به ۴۰۰ تن رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - تیمور پورحیدری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان در نخستین جلسه فوق العاده کارگروه تنظیم بازار استان با اشاره به افزایش ۲ برابری مصرف مرغ در گیلان در تعطیلات نوروزی گفت: به استناد گزارش جهاد کشاورزی در تعطیلات نوروز امسال، مصرف مرغ در استان روزانه به ۴۰۰ تن رسیده است، به همین دلیل با هماهنگی صورت گرفته، شرکت پشتیبانی دام استان برای حفظ تعادل بازار اقدام به تزریق مرغ منجمد به مقدار ۶۰۰ تن خواهد کرد تا هم تقاضا و هم قیمت کاذب مرغ به تعادل برسد.

او افزود: قیمت مرغ با کیفیت B کیلویی ۸۸ هزار تومان است، اما ورود مرغ با کیفیت‌های A و A پلاس به بازار که قیمت بیشتری دارند، سبب افزایش قیمت این محصول در بازار شده است.

به گفته مدیرکل صمت گیلان، همچنین مصوب شد تا ۲۰ فروردین ماه عرضه مرغ با کیفیت‌های A و A پلاس در استان ممنوع شود و تولیدکنندگان هر میزان که مورد نیاز سایر استان‌ها باشد مرغ A و A پلاس را به سایر استان‌ها ارسال کنند، اما ارسال مرغ با کیفیت B از گیلان به سایر استان‌ها ممنوع است.

منبع: صدا و سیما

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.