سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لزوم تأمین مستمر و کافی آرد برای نانوایی‌ها

سرپرست اداره کل غله مازندران بر لزوم تأمین مستمر و کافی آرد برای نانوایی‌ها تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - رمضانی سرپرست اداره کل غله مازندران ضمن تبریک عید سعید فطر در بازدید سرزده از نانوایی‌های شهرستان‌های نوشهر و چالوس، بر لزوم رعایت استاندارد‌های تولید نان و انجام تراکنش‌های صحیح در سامانه نانینو تأکید کرد.

او بر تأمین مستمر و کافی آرد برای نانوایی‌ها تأکید کرد و گفت: اقدامات لازم برای جلوگیری از هرگونه کمبود احتمالی در ایام تعطیل نوروز و عید سعید فطر صورت گرفته است.

رمضانی افزود:با توجه به افزایش تقاضا در تعطیلات عید سعید فطر و حضور مسافران در این منطقه، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای تأمین نان مورد نیاز شهروندان و گردشگران انجام شده است.

او گفت: نظارت دقیق بر روند توزیع آرد و عملکرد نانوایی‌ها در این ایام ضروری است تا با جلوگیری از بروز هرگونه تخلف، مردم با کمبود نان مواجه نشوند.

رمضانی در پایان بازدید، بر نقش نظارت دقیق در حفظ حقوق مصرف‌کنندگان تأکید کرد و افزود: هدف ما این است که مردم بتوانند نانی باکیفیت و در دسترس داشته باشند. در این راستا، علاوه بر نظارت‌های میدانی، سامانه ۱۲۴ (رسیدگی به شکایات اداره کل صنعت، معدن و تجارت) و ۱۳۵ (تعزیرات حکومتی) نیز فعال هستند تا در صورت مشاهده تخلفات، اقدامات لازم به‌سرعت انجام شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.