سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیوستن ۲۵۲ هزار نفر به پویش بهرفت

حامیان پویش بهرفت یا بهبود رفتارهای ترافیکی در مازندران به ۲۵۲۰۰۰ نفر رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرعامل هلال‌احمر مازندران گفت: تاکنون بیش از ۲۵۲ هزار گردشگر و مسافر نوروزی با حضور در پایگاه‌ها و پست‌های خدمات بشردوستانه جوانان هلال‌احمر به پویش ملی بهرفت یا بهبود رفتار‌های ترافیکی پیوستند.

دکتر غلامعلی فخاری اشرفی، هدف از اجرای این پویش ملی را کاهش حوادث رانندگی و جاده‌ای و خسارت‌های جانی و مالی ناشی اعلام کرد و افزود: خوشبختانه این طرح با استقبال گسترده و چشمگیر مردم و گردشگران نوروزی استان قرار گرفت و تاکنون افراد زیادی اعم از مدیران، روحانیون، ورزشکاران، هنرمندان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورا‌های شهر و روستا، نظامیان و سایر اقشار مردم با حضور در پست‌های خدمات بشردوستانه هلال‌احمر ضمن امضای میثاق نامه به این پویش ملی پیوستند.

او ادامه داد: رعایت اصول و مقررات راهنمایی و رانندگی شرط اساسی و مهم کاهش تصادفات و حوادث رانندگی در جاده‌ها است و مردم و مسافران و گردشگران نوروزی با پیوستن به پویش ملی بهرفت، مشوق دیگران برای رعایت مقررات رانندگی و تضمین سلامت خود و دیگران خواهند بود.

منبع: جمعیت هلال احمر مازندران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.