سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر دفاع آمریکا به پاناما می‌رود

وزیر دفاع آمریکا برای شرکت در کنفرانس امنیتی با حضور مقاماتی از کشور‌های آمریکای مرکزی، به پاناما سفر می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - پنتاگون اعلام کرد که «پیت هگزت» وزیر دفاع آمریکا اوایل هفته آینده به پاناما سفر می‌کند و در کنفرانس امنیتی سالانه آمریکای مرکزی شرکت خواهد کرد.

شان پارنل، سخنگوی پنتاگون گفت که هگزت در این کنفرانس نشست‌های دوجانبه‌ای برگزار خواهد کرد که به «تقویت مشارکت آمریکا با پاناما و سایر کشور‌های آمریکای مرکزی» کمک می‌کند. 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بار‌ها گفته است که می‌خواهد کانال پاناما را که یکی از مهم‌ترین آبراه‌های راهبردی جهان به شمار می‌رود، مجددا تحت کنترل بگیرد؛ اما جزئیاتی درباره نحوه انجام این کار ارائه نکرده است. 

آمریکا کنترل کامل این کانال را در سال ۱۹۹۹ به پاناما واگذار کرد. اکنون ترامپ ادعا می‌کند که کانال پاناما تحت کنترل چین قرار گرفته است. ادعایی که توسط آمار رسمی دولت پاناما رد می‌شود. پاناما و چین هرگونه دخالت خارجی در این کانال را رد می‌کنند.

منبع: رویترز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.