سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش دستگیری دلالان بلیت در نوروز امسال

رئیس اداره حراست فرودگاه مهرآباد گفت: در نوروز امسال دستگیری دلالان بلیت و ارزهای خارجی به نحو چشمگیری افزایش یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی فرودگاه بین‌المللی مهرآباد، عباس ایمانپور، رئیس اداره حراست، از همکاری‌های موثر این اداره با پلیس فرودگاه در ایام نوروز خبر داد. وی اعلام کرد: در بازه زمانی ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۶ فروردین ۱۴۰۴، اقدامات قابل توجهی در راستای تأمین امنیت و رفاه مسافران انجام شده است.

ایمانپور اظهار داشت: در این دوره، همکاری و هماهنگی با پلیس فرودگاه در شناسایی و دستگیری دلالان بلیت و ارزهای خارجی به نحو چشمگیری افزایش یافته است. این اقدام به منظور جلوگیری از سوءاستفاده از مسافران و تأمین آرامش خاطر آن‌ها صورت گرفته است.

وی همچنین به برخورد با مسافربرهای غیرمجاز اشاره کرد و گفت: خودروهای متخلف تا پایان ۱۷ فروردین به پارکینگ منتقل شدند تا از ایجاد هرگونه مشکل برای مسافران جلوگیری شود.

رئیس اداره حراست همچنین از همکاری در شناسایی و دستگیری باند سارقان خبر داد که اقدام به سرقت از مسافران در فرودگاه می‌کردند. این اقدامات نشان‌دهنده تلاش مستمر نیروهای امنیتی برای حفظ امنیت و آسایش مسافران در ایام شلوغ نوروز است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۲۷ ۲۱ فروردين ۱۴۰۴
برای چندمین بار در ۳ ماه گذشته، قيمت بلیط های قطار بدون سروصدا گران شد. در این زمینه یا پیگیری صورت نمی‌گیرد ویا نیمه کاره رها می شود.
این مبالغ برای دانشجویان زیاد است.