سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشکلات آبیاری کشاورزان روستای فرخد مشهد به لطف قطعی برق

شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی از مشکلات آبیاری محصولات کشاورزان روستای فرخد شهرستان مشهد ابراز نارضایتی کرد و از مسئولان خواستار رسیدگی به این مشکل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گفته شهروندخبرنگار ما مدتی است که کشاورزان در روستای فرخد واقع در شهرستان مشهد استان خراسان رضوی به دلیل قطعی برق نمی‌توانند از موتور چاه آب برای آبیاری محصولاتشان بهره‌مند شوند؛ و این موضوع موجب خشکسالی محصولات کشاورزان شده است. 
شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این موضوع شد.

 متن پیام شهروندخبرنگار

با سلام و عرض احترام به همه زحمتکشان اخبارجوانه‌ها من خودم از ساکنان روستای فرخد واقع در مشهد خواجه ربیع جاده کلات هستم وبا مقدار آبی که از چاه موتور پدرم دارد با برادرانم کشاورزی می‌کنیم. ولی چند وقت است که بدلیل کمبود برق به ما اجازه نمی‌دهند موتور چاه آب مانند سال‌های قبل کار کند و هزار نفر مشغول کشاورزی هستند؛ با آب همین چاه موتور چرا اجازه نمی‌دهند که مانند سال‌های قبل چاه موتور آب کار کند. در صورتی که باید همه جوهر به فکر روستائیان و کشاورزان بود، چون آنها محصولات مردم شهر‌ها را تامین میکنند لطفا حرفه‌ای ما را به گوش مسئولان برسانید.

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.