سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرداخت حداکثری مطالبات فرهنگیان در سال جدید

به بهانه شهادت آیت الله مطهری از ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت به نام هفته معلم نامگذاری شده و در برنامه امروز به پیگیری مطالبات معلمان و تشریح برنامه‌های این هفته پرداخته شد.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمانه هرمزی - مرتضوی شهرستانک مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: ۱۲ اردیبهشت مصادف با شهادت آیت الله مطهری، روز معلم نامیده شده و از ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت هفته معلم نامگذاری شده است.

او در مورد مطالبات فرهنگیان و بازنشستگان افزود:بیش از ۹۵ درصد مطالبات همکاران در دوسه ماهه اخیر در بخش‌های مختلف مثل پاداش بازنشستگی، حق التدریس، سنوات، خرید خدمات و ... پرداخت شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: برنامه‌های آموزش و پرورش استان برای این هفته از مدت‌ها قبل برنامه ریزی شده و از اوایل اردیبهشت در جلسه شورای استان و شهرستان‌ها مطرح شده است؛ به مناسبت این هفته دیروز جلسه‌ای با اصحاب رسانه داشتیم.

مرتضوی شهرستانک بیان کرد: همایش پیاده روی در روز پنجشنبه، غبارروبی مزار شهدا، حضور فرهنگیان و دانش آموزان در نمازجمعه و تشکیل میز خدمت، گفت‌و‌گو زنده با همکاران جهت تبریک در بستر شاد، دیدار با امام جمعه، برنامه نمادین سپاس معلم در همه شهرستان ها، جلسه تکریم و گرامیداشت مقام معلم، بازدید از مدارس مختلف، جلسه محوری تجلیل و تقدیر از مقام معلم در مرکز استان با حضور مهمان کشوری، گردهمایی مدیران در شهرستان ها، دیدار با دانشجو معلمان و جلسه پاسداشت از معلمان فقیه و شهدای معلم و دانش آموز در بیرجند در مسجد امام حسین و شهرستان‌ها از جمله برنامه‌های این هفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین استفاده از اردوگاه‌ها و مجموعه‌های ورزشیِ آموزش پرورش برای همکاران رایگان شده است، دیدار ۲۰ همکار با رهبری در تهران را نیز در برنامه‌ها داریم.

او عنوان کرد: معتقدیم که خوب شدن حال جامعه در گرو حال معلمان بوده و آموزش و پرورش بزرگترین رسانه زنده دولت و حاکمیت است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.