سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر مس رفسنجان

تیم فوتبال پرسپولیس با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم فوتبال مس رفسنجان در هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال می‌رود.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - تیم فوتبال پرسپولیس در حالی در هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال امشب به مصاف تیم فوتبال مس رفسنجان می‌رود که امید عالیشاه و اورونوف را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.  

سرخپوشان پایتخت با باخت برابر تیم سپاهان دیگر شانسی برای قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ندارند، اما آنها امیدوارند هر ۳ بازی پایانی خود را پیروز شوند تا در صورت لغزش احتمالی سپاهان بتوانند سهمیه آسیایی را کسب کنند.  

سعید صادقی بازیکن پرسپولیس با وجود اینکه می‌تواند به جای عالیشاه و اورونوف در پست وینگر بازی کند، اما گویا کارتال به این بازیکن علاقه‌ای ندارد و او همراه تیم به رفسنجان نرفته است.  

گندوز دروازه بان پرسپولیس در این بازی درون دروازه قرار می‌گیرد و  امیدوار است بتواند برابر مس رفسنجان گل نخورد و کلین شیت کند.  

به نظر می‌رسد  گولسیانی و محمد حسین کنعانی زادگان زوج خط دفاعی را تشکیل دهند  و فرشاد فرجی  و میلاد محمدی  در دفاع‌های راست و چپ سرخپوشان قرار بگیرند.  

 به نظر می‌رسد سروش رفیعی و میلاد سرلک  هافبک‌های پرسپولیس را تشکیل بدهند.  

همچنین یعقوب براجعه  و وحید امیری هم وینگر‌های چپ و راست پرسپولیس در بازی با مس رفسنجان باشند.  

علی علیپور و سردار دورسون هم همانند بازی‌های قبلی زوج خط حمله سرخپوشان را در بازی امشب تشکیل می‌دهند.  

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر مس رفسنجان به شرح زیر است:

الکسیس گندوز، میلاد محمدی، حسین کنعانی، گئورگی گولسیانی، یعقوب براجعه، فرشاد فرجی، سروش رفیعی، میلاد سرلک ، وحید امیری، علی علیپور  و سردار دورسون.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.