سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حمله تروریستی در داغستان روسیه خنثی شد

سرویس امنیت فدرال روسیه از خنثی شدن توطئه تروریستی از سوی فردی خبر داد که قصد داشت در مراسم روز پیروزی در داغستان روسیه دست به حمله مرگبار بزند.

باشگاه خبرنگاران جوان - اوایل امروز سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد فردی حامی سازمان تروریستی بین‌المللی را که قصد داشت یک بمب را در ساختمان دولتی مجریان قانون در «خاساویورت» منفجر کند، دستگیر کرده است.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، این آژانس همچنین اعلام کرد اجزای تشکیل دهنده این بمب از این فرد کشف و ضبط شد.

سرویس امنیت فدرال روسیه همچنین فیملی از این عامل زن منتشر کرد که در آن گفته است: «در یک کانال تلگرامی با مردی به نام عبدالله در یک گروه افراطی اسلامی آشنا شدم. او از من خواست از سازمان‌های مختلفی که در شهر خاساویورت و منطقه خاساویورت مستقر هستند، عکس بگیرم. او به من وظایفی محول کرد تا بتوانم مواد مختلفی را خریداری کنم تا بتوانم در ۹ مه مرتکب حمله تروریستی شوم.»

این زن توضیح داد که یا باید یک وسیله انفجاری را به کار می‌گذاشت یا یک بمب گذاری انتحاری انجام می‌داد.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.