سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرتاب کفش به رئیس جمهور کنیا در حین سخنرانی+فیلم

رئیس جمهور کنیا در میان مردم این کشور درحالی سخنرانی درخصوص مسائل اقتصادی بود که یک نفر کفشی به سوی او پرتاب کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - ویدیو‌هایی که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد که ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا، هنگام سخنرانی در مورد هزینه‌های زندگی، با کفش مورد حمله قرار گرفته و این موضوع خشم عمومی را برانگیخته است.

روتو پیش از این مجبور شده بود از افزایش مالیات‌ها عقب‌نشینی کند و از اعضای اپوزیسیون برای پیوستن به دولت دعوت کند، اما نارضایتی در این کشور شرق آفریقا همچنان بالاست.

کمی پس از افتتاح پروژه مسکن مقرون به صرفه ۲۹۸ واحدی در روز یکشنبه، شخصی از میان جمعیت چیزی شبیه به کفش به سمت ویلیام روتو در جریان سخنرانی او پرتاب کرد.

وقتی کفش پرتاب شد، روتو داشت می‌گفت: «ما گفتیم قیمت کود را کاهش می‌دهیم، درست یا غلط؟» به گزارش روزنامه استار، کیپچومبا مورکومن، وزیر کشور، گفت پلیس سه نفر را در این خصوص دستگیر کرده است.

کنیا از رکود اقتصادی همراه با افزایش مداوم قیمت کالا‌های اساسی رنج می‌برد، علاوه بر این، بحران بیکاری جوانان را نیز تحت تأثیر قرار داده و شهروندان کنیایی را در تأمین نیاز‌های روزانه خود با مشکلات فزاینده‌ای رو‌به‌رو کرده است؛ که باعث اعتراضات مردمی شد. اگرچه دولت برنامه‌هایی برای اصلاحات اقتصادی اعلام کرده است، اما بسیاری معتقدند که این برنامه‌ها برای مقابله با بحران فعلی کافی نیست.

منبع: الجزیره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۵۱ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
مگه رای نیاورده ؟؟؟
ناشناس
۱۴:۳۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
"ایران از رکود اقتصادی همراه با افزایش مداوم قیمت کالا‌های اساسی رنج می‌برد، علاوه بر این، بحران بیکاری جوانان را نیز تحت تأثیر قرار داده و شهروندان ایرانی را در تأمین نیاز‌های روزانه خود با مشکلات فزاینده‌ای رو‌به‌رو کرده است"
ناشناس
۱۴:۰۳ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
سه نفر دستگیر شدن:
- اونی که کفشو پرتاپ کرده
- اونی که کفشو فروخته
- اونی که کفشو دوخته