سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون شهردار منطقه۱۸ پایتخت خبر داد؛

کاهش بار ترافیکی در یکی از دسترسی‌های پرتردد محور بزرگراهی آزادگان

در راستای کاهش بار ترافیکی و احتمال وقوع سوانح رانندگی در محور بزرگراهی آزادگان، مخاطرات لاین کندرو به تندرو پیش از ورودی آزاد راه تهران به ساوه در جنوبغرب پایتخت برطرف می‌شود. ‌

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۸، مجید ملا محمدی اردکانی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ضمن بیان مطلب فوق افزود؛ بر اساس آمار و اطلاعات دریافتی از پلیس راهور و همچنین رصد دوربین‌های ترافیکی واقع در این محور بزرگراهی، وضعیت دسترسی نامناسب خودرو‌های عبوری سبک و سنگین به آزاد راه تهران به ساوه موجب بروز ترافیک و حوادث رانندگی در طول شبانه روز شده که این مسئله با انجام طرح مهندسی ترافیکی بزودی مرتفع می‌شود.

وی ادامه داد؛ در این طرح مهندسی ترافیک قرار است دسترسی محور کندرو به تندرو پیش از ورودی آزاد راه تهران به ساوه با مشارکت سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران بطول ۳۰۰ متر ایجاد تا معضلات یاد شده برطرف شود.

به گفته این مقام مسئول، عملیات جابجائی و انتقال نوار‌های گاردریلی با نیوجرسی‌های بتنی در بخش‌های مختلف بزرگراه آزادگان نیز یکی دیگر از اقدامات در دست انجام این حوزه معاونت می‌باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
مسی
۲۰:۴۱ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
یک گره ترافیکی مهم دیگری هم هست که امیدوارم برطرف بشه .
حد فاصل بلوار ایران خودرو دیزل تا پل چهاردانگه (سعیدی)
قبل از پل نامبرده شده اگر یک پل رو گذر دور برگردان برای کمک به پل مواصلاتی اصلی ساخته شود تمام مشکل ترافیکی آن منطقه حل خواهد شد
ناشناس
۰۵:۰۱ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
حداکثر سرعت تو آزادگان باید ۶۰ تا بسه