سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه

فرایند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی خانه خدا در مدینه آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵ هزار پرس در هر وعده غذایی می‌رسد.

عملیات طبخ غذا در ۴ آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجرب‌ترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواد اولیه انجام می‌شود.

منبع: سازمان حج و زیارت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.