سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی جوابگوی نیاز کشور است

دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: در حال حاضر خرید حمایتی مرغ از مرغداران در حال انجام است، درحالیکه اگر این امر صورت نمی‌گرفت قیمت مرغ به کمتر از ۶۰ هزارتومان رسیده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت:  قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۶۰ هزارتومان و مرغ گرم برای مصرف کننده  در خرده فروشی ها ۹۰ هزارتومان است.

وی نرخ کنونی هرکیلو ران مرغ را ۸۵ تا ۹۰ هزارتومان، سینه ۱۸۰ هزارتومان و فیله مرغ ۲۲۰ هزارتومان اعلام کرد.

یوسف خانی ادامه داد: بررسی ها حاکی از آن است که قیمت مرغ نسبت به روزهای اخیر در بازار تغییری نداشته است، حال امیدواریم هرچه سریع تر قیمت مصوب مرغ اعلام شود.

دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور درباره آخرین وضعیت خرید حمایتی مرغ بیان کرد: در حال حاضر خرید حمایتی مرغ از مرغداران در حال انجام است، درحالیکه اگر این امر صورت نمی‌گرفت قیمت مرغ به کمتر از ۶۰ هزارتومان رسیده بود که این امر  بر زیان انباشت مرغداران دامن می‌زد.

 وی گفت: با توجه به سرانه مصرف، جوجه ریزی ماهانه حداکثر ۱۱۰ میلیون قطعه جوابگوی نیاز کشور است، درحالیکه ۱۵۰ میلیون قطعه و بالاتر جوجه ریزی صورت می‌گیرد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۲۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
یک مدت است که نوسانات در بازار گوشت مرغ نداریم و آقایان با این اظهار نظرها می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند.وضع معیشتی مردم را خوب کنید بع معلوم می شود که جوجه ریزیذ 150 میلیونی هم جواب نمی دهد.