سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واکنش باشگاه تراکتور به قهرمانی لیگ برتر؛ این موفقیت فرصتی برای همبستگی آحاد مردم است

باشگاه تراکتور با صدور بیانیه‌ای قهرمانی سرخ‌پوشان تبریزی را نمادی از موفقیت دانست که در عرصه ملی فرصتی برای تقویت و همبستگی آحاد مردم است.

باشگاه خبرنگاران جوان - باشگاه تراکتور با صدور بیانه‌ای در آستانه هفته پایانی لیگ برتر این قهرمانی را حاصل تلاش و خردجمعی دانست که در نهایت فرصتی برای تقویت و همبستگی آحاد مردم است.

در این بیانه‌ای آمده است:

«تراکتور» تیم آحاد ملت بزرگ ایران از هر قوم، نژاد و زبان است

تراکتور؛ "روحیه پهلوانی، شخصیت قهرمانی"

"شرف به دانش و دین است و از لوازم آن
فروتنی است که موزون قبای قامت ماست "
(استاد شهریار)

محضر هواداران فهیم و پرشور تیم فوتبال تراکتور

اینک که در پناه لطف خدای مهربان و تلاش شبانه‌روزی همه ارکان باشگاه و اعضای تیم تراکتور و همراهی، همدلی و پشتیبانی مثال‌زدنی شما عزیزان، آرزوی چندین دهه‌ای همه ما جامه عمل پوشیده، سربر آستان کبریایی حق تعالی می‌ساییم و سجده شکر بجای می‌آوریم.

هرگز فراموش نمی‌کنیم که فرصت قهرمانی تراکتور مجالی برای نشان دادن شخصیت قهرمانی و پیش از آن روحیه پهلوانی در عرصه ورزش است. موفقیت ورزشی در عرصه قهرمانی ملی اگر موجب ارتقای شخصیت فردی، انسجام ملی، شور و نشاط عمومی و تقویت سرمایه‌های اجتماعی آحاد ملت نشود هیچ ارزشی نخواهد داشت.

ما به همراه همه تیم‌های حاضر در لیگ برتر ایران قهرمان شدیم. قهرمانی در خلاء شکل نمی‌گیرد، قهرمانی زمانی ارزش دارد که در رقابت با تیم‌ها و باشگاه‌های قدرتمند کشور و مدعیان قهرمانی آسیا بدست آمده باشد. همه تیم‌ها در این قهرمانی نقش و سهم غیر قابل انکار دارند.

باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور خانه تک‌تک ملت ایران و تیم تراکتور، تیم آحاد ملت بزرگ ایران از هر قوم و نژاد و زبان و در هر نقطه از ایران جان است. قهرمانی لیگ برتر همچون هر اتفاقی در عرصه ملی باید فرصتی برای تقویت همبستگی آحاد مردم باشد. ما مردم ایران شاد باشیم یا عزادار، در دفاع مقدس باشیم یا در سنگر تولید، در موفقیت باشیم یا در مشکلات و در یک کلام در همه فراز و فرودها، یک ملت هستیم و در کنار هم برای وفاق ملی برای ایران.

جشن‌های قهرمانی تراکتور همانگونه که در هفته‌های اخیر رقم خورد از این پس نیز در لوای پرچم ایران، نماد و نمایی از جشن ملی همه دوستداران ورزش فوتبال فارغ از تعلقات تیمی باید باشد. رمز قهرمانی تراکتور پس از عنایت باری تعالی و پشتیبانی هواداران، تدوین استراتژی، برنامه‌ریزی، تلاش شبانه‌روزی، کار تیمی و بهره‌گیری از متد‌های علمی و حرفه‌ای در سطح جهانی برای نیل به قهرمانی بوده و انشالله کار باشگاه در فصل آینده با تمرکز بیشتر بر این حوزه‌ها ادامه خواهد یافت. این همان رمزی است که موجب پیشگامی ما در حوزه‌های تولید و سرمایه‌گزاری از جمله صنعت هواپیمایی، صنعت فولاد، صنعت خودروسازی و مانند آنها شده است.

مجددا وظیفه خود می‌دانم از آحاد دوستداران فوتبال، هواداران نجیب و شریف تیم تراکتور، همه مسئولان و دستگاه‌های ملی و منطقه‌ای، علما، مقامات لشگری و کشوری و استانی در رده‌ها و حوزه‌های گوناگون به خاطر تلاش مسئولانه در برگزاری مسابقات لیگ برتری و نیز از مدیران، مربیان، کارکنان و به‌ویژه بازیکنان و ستارگان تیم قهرمان تراکتور بخاطر مجاهدت جانانه و شبانه‌روزی برای کسب قدرتمند جام قهرمانی سپاسگزاری نمایم.

باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور از این پس نیز با تمام ظرفیت‌های خود در خدمت ورزش کشور به ویژه فوتبال حرفه‌ای خواهد بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۲۳ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
بعد از ۶۰ سال یه قهرمانی اوردن خدارو بنده نیستن. بابا استقلال خوزستان خیلی قبل تر از شما قهرمان شد انقدر حماسه سرایی نکرد
ناشناس
۰۶:۴۰ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
باید به تخلفات رسیدگی شود چرا پرچم های کشورهای دیگر در ورزشگاه نشان داده می‌شود اگر تهران و یا شهر دیگری بود بلافاصله برخورد میشد
سیامک
۰۶:۳۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
از طریق لیدرهاتون بعضی از رفتارها از طرف بعضی از هواداراتون رو کنترل کنید.شعارهای بسیار بدی میدن.پرچم بیگانه در ورزشگاه می چرخونند.بارها و بارها و از مسئولین باشگاه شما واکنش و برخوردی ندیدیم.
ناشناس
۱۳:۰۵ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
فهرست اسامی شون محفوظ هس

روزی ب غلط کردن می افتن

پرچم کشورها دیگه تو تبریز ما جایگاه نداره
ناشناس
۰۲:۲۰ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
اره الان که با هزار جور ضد بند قهرمان شد حالا شد احاد مردم جمع کن آقای زنوزی خودت مسخره کردی یا مردم هیچی اینجوری قهرمانی رو قبول نداره
ناشناس
۰۷:۱۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
به عنوان یه پرسپولیسی میگم دست از حسادت بردار
ناشناس
۱۸:۲۴ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
به عنوان یه تراکتوری میگم تایید میکنم واقعا این قهرمانی بو دار بود
ناشناس
۰۰:۰۸ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
فقط برا تبریز وبس
اکبر
۲۳:۲۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
البته که تیم تراکتورسازی در عمل باید ثابت کند قوم گرا و واگرا نیست چرا که همگان می دانند در حال حاضر کانون تجمع پانترک ها می باشد. و این پانترک ها حتی در شورای شهر تبریز نیز از تیم تراکتورسازی مایه می گذارند.
ناشناس
۲۲:۵۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
اگه عدالتی در کار بود رای محرومیت بیرانوند همون اول لیگ اعلام میشد.
ناشناس
۰۶:۴۰ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
تاج از زنوزی می ترسه
ناشناس
۲۲:۳۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
تراکتور قهرمان شما در طول سال‌ها قربانی داوران شدید یادمان نمی رود تماشاگران پرشور تراکتور همیشه می گفتند تراکتور قهرمان قربانی داوران الان با شایستگی قهرمان شدید گرچه شاید برخی حسادت کردند شایعه پراکنی کردند شما را به تبانی متهم کردند کاش به جای شایعه تبریک می فرستادند
ناشناس
۲۲:۱۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
کدوم هوادارهای فهیم؟همونایی که شعار خلیج عربی را با پرچم باکو و ترکیه سر دادند؟ شما چه برخوردی با این افراد کردید؟ چی رو ماست مالی میکنید؟ تیم تراکتور باید مرز خودش رو با اوباش فوتبالی مشخص کنه
ناشناس
۲۱:۱۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
وقتیکه یک تیم خوب مثل تراکتور برای اولین بار قهرمان
می شود ، خوب نیست که این قهرمانی با اقدامات غیر اصولی
همراه باشد !!!!
فارغ التحصیل بیکار
۲۰:۱۷ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
الان دقیقا میخوام بدونم با دلقک بازی های شما چه فرصتی برای مردم ایجاد شده ؟
ناشناس
۱۹:۵۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
شما هم بعد از صد سال یه جام آوردید ، تا میایم تو گوشی زده قهرمانی تراکتور
ناشناس
۱۹:۲۸ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
البته فدراسیون فوتبال کمیته انضباطی وغیره رو از جا انداختن یه تشکر ویژه هم از اونا بکنید
ناشناس
۱۹:۲۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
مردم ایران با هم متحد هستند احتیاج به گفتن شما نیست چقدر در تبریز دارید شعار نژادپرستی می دهید، بی حرمتی به مداح، بی حرمتی به روز ولادت امام رضا علیه السلام، واقعا شرم اوره، لطفا دم از انسانیت نزنید چه برسه به اتحاد
ناشناس
۰۷:۱۸ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
طرفدارهای فوتبال رو به مردم تبریز ربط نده
ناشناس
۱۹:۱۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
فوتبال هیچوقت باعث همبستگی نبوده و صرفا ایجاد اختلافات قومی تعصبی