سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۳۰ درصدی کشت کلزا در جویبار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از افزایش سطح زیر کشت دانه روغنی کلزا امسال در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - عبدالله رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: سطح زیر کشت دانه روغنی کلزا در جویبار امسال با ۳۰ درصد افزایش نسبت به پارسال، به ۷۲۰ هکتار رسیده است.

او افزود: حدود ۳۰ تن کلزا بر اساس نرخ مصوب و دستورالعمل‌های سازمانی تاکنون از کشاورزان خریداری شده است و این روند در روز‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.

رحیمی در ادامه به زمان مناسب برداشت کلزا اشاره کرد و گفت: بهترین زمان برداشت، هنگامی است که ۸۰ تا ۹۰ درصد دانه‌های غلاف‌های ساقه اصلی و شاخه‌های اولیه به رنگ قهوه‌ای و تیره برسند. رطوبت دانه کلزا در زمان برداشت باید حداکثر ۱۴ درصد باشد و بهتر است برداشت در ساعات ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر انجام شود تا از کپک‌زدگی دانه جلوگیری شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.