سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ویتکاف: احتمال توافق هسته‌ای با ایران بیش از توافق صلح در اوکراین است

فرستاده کاخ سفید به غرب آسیا ادعا کرد آمریکا در گام‌های بعدی، تمرکز خود را بر حل‌وفصل بحران‌های دیگری نظیر لیبی و مناقشه قفقاز معطوف خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران، با اشاره به روند جاری مذاکرات میان تهران و واشنگتن، تأکید کرد: «احتمال دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران بیش از احتمال رسیدن به توافق صلح میان روسیه و اوکراین است.»

وی در گفت‌وگویی که از سوی رسانه‌های غربی منتشر شده، با اشاره به اولویت‌های دیپلماتیک واشنگتن افزود: «ما در موضوع ایران به راه‌حلی خواهیم رسید. همچنین در مورد جنگ روسیه و اوکراین نیز به دنبال راه‌حل هستیم.»

فرستاده کاخ سفید به منطقه غرب آسیا همچنین اعلام کرد آمریکا در گام‌های بعدی، تمرکز خود را بر حل‌وفصل بحران‌های دیگری نظیر لیبی و مناقشه قفقاز میان آذربایجان و ارمنستان معطوف خواهد کرد.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن، با میانجی‌گری عمان و قطر، وارد مرحله‌ای حساس شده و از سوی ناظران به‌عنوان یکی از معدود فرصت‌های بازگشت به مسیر توافق و تنش‌زدایی تلقی می‌شود.

منبع: رویترز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.