سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زابل گرم‌ترین شهر ایران شد

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه زابل گرم‌ترین شهر کشور شد، گفت: دو ایستگاه هواشناسی استان در صدر جدول گرمترین شهرهای کشور قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان - محسن حیدری مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: عصر چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۲۰ ایستگاه هواشناسی کشور دمای بیش از ۴۰ درجه سلسیوس را ثبت کردند که در این میان، ایستگاه‌های زابل و راسک با ثبت دمای ۴۷.۴ و ۴۷.۲ درجه سانتی‌گراد، به‌ترتیب گرم‌ترین نقاط کشور شدند.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: بیشینه دمای هوا در شهرستان‌های زهک، هیرمند و قصرقند به ۴۷ درجه و در دلگان به ۴۶ درجه سلسیوس رسید. همچنین در مرکز استان، زاهدان در گرم‌ترین ساعات روز دمای ۳۹ درجه سانتی‌گراد را تجربه کرد که نسبت به روز گذشته یک درجه افزایش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به لحاظ دمایی نیز تا پایان هفته افزایش تدریجی دما در سطح استان رخ خواهد داد.

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: توصیه می‌شود با توجه به شدت گرما، هم‌استانی‌ها از تردد‌های غیرضروری در فضای باز به‌ویژه در ساعات میانی روز تا عصر خودداری کنند و در زمینه تأمین، توزیع و مصرف آب و برق، اقدامات مدیریت شده و بهینه‌ای در پیش گرفته شود. 

منبع :هواشناسی استان سیستان و بلوچستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.