سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رد توله خرس گمشده را زده‌اند/ تلاش برای زنده‌گیری ادامه دارد

مدیر کل دفتر مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست آخرین تلاش‌ها برای پیدا کردن توله خرس کوچک گمشده پارک پردیسان را تشریح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - غلامرضا ابدالی مدیر کل دفتر مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست، آخرین تلاش‌ها برای پیدا شدن توله خرس گمشده پارک پردیسان را تشریح و اظهار کرد: شب گذشته ردی از توله خرس قهوه‌ای کوچک پیدا شد. فکر می‌کنیم همچنان نیز در همان منطقه حضور داشته باشد. تدابیر مختلفی را برای زنده‌گیری آن به کار خواهیم گرفت و تمام سعی بر جلوگیری از آسیب به این توله خرس است.

وی ادامه داد: این خرس قهوه‌ای از زیستگاه‌های مربوط به مرودشت به پارک پردیسان منتقل شده بود. اوایل خرداد ماه از شیراز اطلاع داده شد که دو توله خرس را گرفتند که مادرشان را زده بودند. به همین دلیل مادر توله خرس‌ها آسیب دیده و تلف شده بود. این دو توله خرس قهوه‌ای به همین سبب به پارک پردیسان منتقل شدند. این توله خرس تیمار شده بود، اما در بازه‌ای از زمان حجم گونه‌های ورودی به پردیسان زیاد شد.

ابدالی با اشاره به خروج توله خرس از قفس گفت: چگونگی خروج توله از قفس از سوی یگان حفاظت محیط زیست در حال بررسی است و علت آن هنوز نامشخص است.

وی افزود: این وضعیت از شب پنجشنبه به ما اطلاع داده شد و از روز جمعه سازمان‌های مردم نهاد، یگان حفاظت محیط زیست شهر‌های البرز و تهران، هلال احمر و شهرداری تهران و… برای یافتن توله خرس در حال همکاری هستند. 

مدیر کل دفتر مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: پارک پردیسان حدود ۲۲۰ هکتار است؛ محوطه بزرگ با درختچه‌های زیادی است که در این میان یافتن توله خرس کوچک حدودا دو یا سه کیلویی، آسان نیست. خرس بسیار کوچک و پارک بسیار بزرگ است. امیدوارم خرس پیدا شود.

ابدالی در پایان گفت: این خرس بسیار کوچک است و به کسی آسیبی نخواهد رساند. از شهروندان نیز درخواست می‌کنیم که در صورت مشاهدهآن با شماره تلفن‌های مربوط به سازمان حفاظت محیط زیست مانند ۱۵۴۰ تماس حاصل کنند.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
علیرضا
۱۶:۰۱ ۱۱ خرداد ۱۴۰۴
یه دونه سیاهش وجایگزین کنید بگید آفتاب زده سیاه شده
ما باور میکنیم
چون گرفتاری های بزرگتری به لطف حاکمان داریم
بیتا
۲۲:۱۳ ۱۰ خرداد ۱۴۰۴
خدا کنه پیدا بشه?
ناشناس
۲۲:۰۰ ۱۰ خرداد ۱۴۰۴
یاد کارتون بچه های کوه تاراک افتادم .
امین
۲۱:۵۸ ۱۰ خرداد ۱۴۰۴
کاشکی من پیداش کنم برش میدارم واسه خودم
بهزا من
۲۱:۱۶ ۱۰ خرداد ۱۴۰۴
سگای ولگرد خوردنش تا حالا، این بهای پرورش سگ ولگرد...

(اگه ندزدیده باشنش)
ناشناس
۱۶:۱۳ ۱۰ خرداد ۱۴۰۴
باید از سگا استفاده بشه