سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گروگانگیری در لنگرود با مرگ گروگانگیر خاتمه یافت

فرمانده انتظامی لنگرود گفت: گروگانگیری در لنگرود با مرگ گروگانگیر خاتمه یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان  _ سرهنگ "ارسلان صبح زاهدی" در تشریح این خبر گفت: در ساعت ۱۳:۳۰ روز جاری در پی اعلام یک فقره آتش سوزی عمدی و گروگانگیری در شهرستان لنگرود ماموران انتظامی به همراه ماموران آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه با حضور ماموران در محل مشخص شد که مردی  ۵۵ ساله به علت اختلافات خانوادگی قبلی، همسرش را در خانه ویلایی حبس و مبادرت به حریق عمدی منزل نموده، افزود: ماموران آتش نشانی قصد اطفا حریق را داشتند که فرد گروگانگیر با سلاح شکاری اقدام به تیراندازی به سمت ماموران آتش نشانی نمود که یکی از ماموران و دو نفر ازآتش نشانان مصدوم شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود تصریح کرد: برای پیشگیری از ادامه تیراندازی و صدمه به گروگان و سایر افراد حاضر در محل، ماموران پلیس با تیراندازی متقابل فرد گروگانگیر را زمینگیر و گروگان را آزاد کردند و آتش نیز توسط آتش نشانی مهار و از سرایت آن به سایر مناطق جلوگیری شد.

این مقام انتظامی اعلام نمود: مصدومان حادثه به بیمارستان منتقل شدند و فرد گروگانگیر در بیمارستان جان‌باخت، اما حال سایر مصدومان رضایت بخش است.

منبع: اطلاع رسانی پلیس گیلان 

برچسب ها: گروگانگیری ، لنگرود
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۲
ناشناس
۰۱:۱۳ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
حتما بخاطر مشروبات الکلی بوده..یک وقت فکر نکنید مردم از روی شکم سیری به همدیگه حمله میکنند..نه اصلا اتفاقا مرد‌۵۵ ساله مواد مخدر میزنه و خصوصا مشروبات الکلی میخوره چون که جمهوری اسلامی تمام نیازهای مالی و اجتماعی این فرد رو تامین کرده بوده و از روی شکم سیری گروگان گرفته
ناشناس
۲۳:۱۲ ۱۰ خرداد ۱۴۰۴
پلیس وقتی مقتدر باشه و خشونت رو با خشونت بلکه در یک سطح بالاتر جواب بده،اون وقت کسی جرات نمیکنه ابراز وجود کنه.
به من اگر باشه میگم اگر شخص مسلح تنها در حال تیراندازی باشه و شرایط باشه،جواب تیراندازی اون شخص رو با یک گلوله آرپی جی داده بشه.
هر کسی که اجازه استقاده سلاح رو به پلیس داده باید ازش تقدیر و تشکر کرد.
پلیس مقتدر یعنی امنیت پایدار
ناشناس
۱۲:۱۱ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
احسن
پلیس باید مقتدر باشد در برابر قانون شکنان و همچنین باید حمایت بشود.
نه مثل سرهنگ جوانمردی عزیز که یک گستاخی که به مملکت خود خیانت کرد را به گور برد حالا در زندان باشد.
ناشناس
۱۲:۲۵ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
من هم مثل شما موافقم
ناشناس
۲۱:۳۷ ۱۰ خرداد ۱۴۰۴
باید اون ماموری که این بنده خدا رو کشت به مجازات برسه . چرا تیر اندازی کرده ؟ باید تیر هوایی میزده یا با بلند گو باهاش صحبت میکرده تا راضی بشه و دست از گروگان گیری برداره و آتیش رو هم سر فرصت خودش خاموش کنه. جوون مردم را کشتید.
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
حالت خوشه. به مأمور و آتش نشانان شلیک کرده. باید گروگانگیر رو تیکه پاره میکردن
ناشناس
۱۴:۴۷ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
مگه خاله بازیه .طرف تیراندازی کرده .بذارن همه رو بزنه و پلیس فقط تیر هوایی بزنه خنده آور هست.
ثابت
۰۷:۲۶ ۱۳ خرداد ۱۴۰۴
شرمنده جناب از شما استعلام و کسب تکلیف نکردن.از کجا میدونی تیر هوایی نزدن.از کجا میدونی با بلندگو صحبت نکردن؟تا حالا چند تا گرونگان رو آزاد کردی؟آتیش رو هم سر فرصت خاموش میکردن؟کودوم فرصت اصلا از نزدیک آتش سوزی دیدی؟