سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برق افغانستان متکی به واردات

معاون اقتصادی رییس الوزراء طالبان گفت افغانستان متکی به برق وارداتی است.

باشگاه خبرنگاران جوان- عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رییس‌الوزرای طالبان، می‌گوید افغانستان متکی به برق وارداتی است و بخش بزرگی از بودجه کشور هر سال صرف خرید برق وارداتی می‌شود.

برادر افتتاح پروژه تولید برق را با سرمایه‌گذاری حدود ۶۸ میلیون دلاری در ولایت هرات از گام های حکومت سرپرست در قطع این واردات خوانده است.

به گفته وی، برق وارداتی از یک سو قیمت است و از سوی دیگر، در بلندمدت راه ‌حل مطمئن و سودمند به شمار نمی‌رود.

وی مدعی شده است که طالبان در بخش برق بر استفاده سالم از ظرفیت‌های داخلی تمرکز کرده و در این زمینه به‌طور جدی تلاش‌ می‌کند.

عبدالغنی برادر چندی پیش نیز گفته بود که افغانستان به شدت به برق وارداتی متکی است و این موضوع نه‌تنها هزینه زیاد به همراه دارد، بلکه عامل خروج مقدار چشم‌گیر اسعار از کشور نیز می‌شود.

این در حالی است که بخش بزرگی از برق موجود در افغانستان وارداتی است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.