سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسماعیلی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

مجردها نباید از نهضت ملی مسکن محروم شوند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس می‌گوید صحبت‌هایی شنیده شده که مجردها از نهضت ملی مسکن محروم شدند، اما کسانی که مجرد ماندند نباید از مسکن محروم شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - مهدی اسماعیلی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره حذف مجردها از نهضت ملی مسکن گفت: برخورداری از مسکن حق هر ایرانی است که قانون اساسی هم به موجب اصل ۲۹ قانون اساسی بر آن تاکید کرده و برخورداری از مسکن مناسب وظیفه دولت‌هاست که در اختیار آحاد جامعه بگذارد.

نماینده مردم میانه در مجلس اظهار کرد: اخیرا صحبت‌هایی شنیده شده که در بحث نهضت ملی مسکن به مجردها اعتنایی نمی‌شود و اینکه مجردها از این مسکن محروم شدند. براساس قانون اساسی هر کسی که واجد شرایط باشد استحقاق دریافت مسکن را دارد بنابراین تلاشمان بر این است که آحاد جامعه ما که به‌دنبال تامین مسکن مناسب برای زندگی‌شان هستند دولت باید به هر نحوی سازوکار لازم برای آحاد جامعه از مجردین و متاهلین را در نظر بگیرد.

این نماینده مجلس می‌گوید امتیاز و اولویتی که برای متاهلین قائل می‌شوند کاری به‌جاست، اما این مانع نمی‌شود کسانی که مجرد ماندند و زمینه ازدواجشان فراهم نشده از مسکن محروم شوند بنابراین تاکید ما بر این است که همه دست به دست دهیم تا هم سازوکار قانونی و هم اجرایی را فراهم کنیم که همه آحاد جامعه نیازمند به مسکن بتوانند مسکن‌دار شوند. 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: شاید یکی از عواملی که باعث شده که یک عده مجرد بمانند به همین دلیل بوده که یا مسکن و یا اشتغال ندارند که این به‌عنوان یک وظیفه مهم برای همه ماست تا بتوانیم بحث مسکن را در کوتاه‌مدت حل کنیم.

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که اگر برای مجردها شرط بگذارند که حتما متاهل شوند تا به آنها مسکن بدهند آیا این امر باعث افزایش ازدواج در کشور می‌شود؟، گفت: به هر حال یک عامل انگیزشی می‌شود برای کسانی که به‌دنبال مسکن‌دار شدن هستند لذا ازدواج و پرداخت تسهیلات می‌تواند مشوقی برای اینکه بحث ازدواج در کشور شکل بگیرد، باشد.

نماینده مردم میانه در مجلس بیان کرد: کشور ما نباید به طرف سالمندی پیش برود و زمینه ازدواج جوانان باید هرچه سریع‌تر فراهم شود تا سن مناسب ازدواج از دست نرود بنابراین به نظر می‌رسد که ما مشوق‌های لازم را بتوانیم برای مسکن‌دار شدن جوانان بگذاریم که شاید یکی از این عوامل، ازدواج باشد که این می‌تواند سازوکار لازم را زودتر فراهم کند.

 
برچسب ها: مسکن ملی ، افراد مجرد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۰۳ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
بنده خدا شغل نداره خونه نداره ماشین نداره با مدرک فوق دیپلم یا کارگری میکنه یا با ماشین اجاره ای پراید مسافر کشی میکنه بیمه نداره اونوقت از حق مسکن هم محرومش میکنید طرف افسرده شده خدا لعنتتون کنه
ناشناس
۲۲:۰۴ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
تا به امروز من با یک فرزندبعد از 8سال نتونستم و جواب نداده که از مخارج معیشت زندگی و اجاره نشینی و قسط و.......حتی برم ثبت نام کنم تو کافینت.ولی خوشحالم اگر جوان‌های مجرد قبل از اینکه برون سر زندگی یه سایبان امن داشته باشند که واقعا کمترین چیزیه که لایق فرزند های ایرانی است.
غریبه
۲۱:۲۰ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
بی پول شدن الان میخوان گوش مجردا را ببرن فک نمیکنن مجردا انداره متاهلا خرجشون بالاس
ناشناس
۱۸:۵۰ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
بیچاره ما مجردا

این همه پول و از کجا بیارییم

من مددجو بهزیستی م و ب سن مجردی قطعی رسیدم

پشتوانه مالی از هیچ جا ندارم

از کجا این همه پول بیارم؟؟???

یا قانون داشته باشین در مورد ارثیه پدری برای یک توانیاب ( لفظ باکلاس برای معلول) مددجو

تا قانونا افرادی مثل من پشتوانه مالی از این طریق حداقل داشته باشیم
ناشناس
۱۷:۱۹ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
۳۸ ساله هستم مجرد .
۵۰ درصد علت اینکه زن نمیگیرم علتش مسکنه
ناشناس
۱۶:۲۹ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
مهم اینه که چیزی سر جاش نیست!
خیلی ها رو می شناسم که خانه دارند و مهاجرت کردند و قصد برگشتن هم ندارند؛ در حال حاضر این عزیزان خانه ها را اجاره داده و پولش را خارج می برند!
ولی اگر آن عزیزان به هر دلیل بخواهند خانه هایشان را بفروشند، اینجا بازار مسکن دچار سونامی می شود
البته این مورد غیر از خانه های احتکار شده بانکها و اشخاص خاص است؛
علی
۱۴:۰۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
تنها کسیکه به مسکن متاهلین خدمت کرد دولت آقای احمدی نژاد بود بقیه برنرخ آزاد هم گرونتره
ناشناس
۱۳:۱۴ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
متاهلین باید در اولویت باشند و مجردین در اخر
ناشناس
۰۸:۵۴ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
چی شده متاهل ا پول ندارن بریزن تو جیبتون؟
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
تو این مملکت مجرد ها از همه چی محروم موندند
ناشناس
۰۸:۳۰ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
امید که در دادن امتیاز های مختلف مجردو متأهلی وجود نداشته باشه فقط حقوق انسانی مد نظر قرار گیرد
ناشناس
۰۸:۲۴ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
از کدام قانون صحبت میکنی از کدام عدالت صحبت میکنی از کدام کشک از کدام پشم طرف نمی تواند زن بگیرد کار ندارد از طرفی خانه ندارد دلم بحال قشر کاگر میسوزد
منصور
۰۸:۰۰ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
شعار نده / شما زیر بار خانه دار کردن متاهل هم زا ئیدید / اوخت مجردها را میخواهی خانه دار کنی ؟؟
ناشناس
۱۷:۲۴ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
احسنت
ناشناس
۰۷:۵۸ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
شما متاهل ها دریابین مجردها درست میشه
ناشناس
۱۶:۰۷ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
افرین
ناشناس
۰۷:۲۷ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
ساخت خانه باید در بخش های بی جمعیت کشور مانند کرانه های مکران انجام شود. واگذاری زمین در کلانشهرها و حاشیه انها، به بحرانهای ترافیک و الودگی هوا و ناهنجاریهای اجتماعی دامن می زند
ناشناس
۰۷:۲۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
همه کسایی که تنها زندگی میکنن باید خونه داشته باشن ولو ۱۵ متری