سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ به وراث چرا تاکنون عملیاتی نشده است؟

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در خصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بعد از سال ۹۹ نکاتی را مطرح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - محمود حسنلو، معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ما نیازمند دریافت یک وب سرویس از سازمان امور مالیاتی هستیم که بتوانیم برای متوفیان و ورثه آنها پرونده مالیات بر ارث تشکیل دهیم تا مالیات بر ارث آنها پرداخت شود تا نیاز به مراجعه حضوری این دسته افراد به ادارات مالیاتی نباشد.

در ادامه این مقام مسئول اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی دی‌ماه سال ۱۴۰۳ یک وب سرویس در اختیار شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قرار داد، اما این وب سرویس یکسری مشکلاتی داشت که عملا قابل استفاده نبود بر این اساس قرار شد وب سرویس اصلاح و مجدد در اختیار شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قرار گیرد؛ در حال حاضر هنوز این وب سرویس اصلاح شده به دست ما جهت بهره‌برداری نرسیده است.

او همچینن می‌گوید: پس از رسیدن وب سرویس به دست ما فرآیند را پیاده سازی و اجرایی خواهیم کرد؛ باید تاکید کرد بلافاصله پس از اینکه وب سرویس به دست ما برسد تیم فنی سپرده‌گذاری مرکزی کار خود را آغاز خواهد کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۳ خرداد ۱۴۰۴
برای ده میلیون پول چه بلایی سرمردم می‌آورند
ناشناس
۱۷:۳۳ ۱۳ خرداد ۱۴۰۴
با سلام وتشکر از باشگاه خبرنگاران که پیگیر دغدغه مردم هستید ،از مسئولان تقاضا می نماییم در انجام این کار سرعت به خرج دهند.