سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسرائیل برای مقابله با حماس دست به دامن داعش شد

رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» گفت که کابینه اسرائیل در حال تأمین سلاح برای یک گروه وابسته به داعش در غزه برای مبارزه با حماس است.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ اعظم پورکند - آویگدور لیبرمن، رهبر حزب «اسرائیل خانه ما»، به شبکه تلویزیونی «کان» اسرائیل گفت: «اسرائیل به دستور نخست وزیر نتانیاهو به گروه‌های مسلح در غزه سلاح تحویل داده است.»

لیبرمن با اشاره به گروه داعش گفت: «به دستور نخست وزیر، اسرائیل در حال انتقال سلاح به جنایتکاران وابسته به داعش در غزه است تا وزنه تعادلی در برابر حماس باشد.»

او گفت: «تا جایی که من می‌دانم، این موضوع توسط کابینه تصویب نشده است و مطمئن نیستم که رئیس ستاد ارتش اسرائیل حتی از آن خبر داشته باشد. هیچ کس نمی‌تواند تضمین کند که این سلاح‌ها علیه اسرائیل استفاده نخواهند شد.»

دفتر نتانیاهو به اظهارات لیبرمن در مورد مسلح کردن جناح‌های وابسته به داعش در غزه پاسخ داد و بدون رد ادعا‌های مطرح شده، گفت که «اسرائیل» استراتژی‌های متعددی را برای شکست حماس دنبال می‌کند.

منبع: میدل ایست آی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۰ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴
سگهای هار....
خدا لعنت کند داعش و ایجاد کنندگان داعش یعنی آمریکا و اسرائیل را.
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع علی ذالک....
البته باطل نابود شدنی است. داعش و حامیانش بزودی نابود و خوار و ذلیل خواهند شد.
ناشناس
۲۱:۴۷ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴
اینکه رژیم غاصب برای محافظت از خودش نیازمند ی گروه داعشی که نه دولت ونه یک شبه نظامی. دیگر چرا هر بار می گوید می خواهد حمله به ایران بکند.
ناشناس
۱۸:۵۴ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴
نمیخوان سرباز ها و مردمشون الکی کشته بشن
ترکیه هم با تحریرالشام سوریه رو گرفت
ناشناس
۱۷:۵۴ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴
غزه پرررررررر
ناشناس
۱۷:۱۵ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴
پس جنگ داخلی
ناشناس
۱۶:۴۳ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴
داعش بگفته خودشان مدی آن آمریکاست زمانی درعراق وزمانی سوریه وزمانی درافغانستان وزمانی در غزه استفاده میکردند و میکنند گوشی باید دردست کشورهای عربی بزنگ باشد کی نوبت آنها میرسد
ناشناس
۱۶:۲۰ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴
داعش علیه داعش
ناشناس
۱۶:۱۷ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴
ملک عبدالعزیز بن عبدالرحمن آل سعود درگذشت خبرها ازفوت ملک عبدالعزیزدربرج سعوی درریاض خبرمی دهند