سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سناتور کلمبیایی پس از عمل جراحی در حال بهبودی است

نامزد ریاست‌جمهوری کلمبیا که در یک رویداد انتخاباتی در بوگوتا هدف گلوله قرار گرفت، روز یکشنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند ـ  میگل اوربه، نامزد ریاست‌جمهوری کلمبیا که در یک رویداد انتخاباتی در بوگوتا هدف گلوله قرار گرفت، روز یکشنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت.

کارلوس فرناندو گالان، شهردار پایتخت، اعلام کرد که اوربه اولین عمل را با موفقیت پشت سر گذاشته و اکنون وارد مرحله حساس بهبودی شده است. 

بر اساس گزارشات اولیه، این سناتور حزب مرکز دموکراتیک دو گلوله به سر و یک گلوله به زانو اصابت کرده است.  تیم پزشکی بیمارستان نظامی بوگوتا اعلام کرده‌اند که وضعیت وی همچنان بحرانی اما پایدار است. 

پلیس کلمبیا یک نوجوان ۱۵ ساله را به عنوان مهاجم اصلی دستگیر کرده است. مقامات در حال بررسی انگیزه‌های این حمله هستند، اما برخی منابع از احتمال انجام کار توسط گروه‌های مسلح خبر می‌دهند. 

رئیس‌جمهور فعلی کلمبیا این حمله را تهدیدی علیه دموکراسی خوانده است. حزب مرکز دموکراتیک خواستار تحقیقات فوری و شفاف شده است. 

منبع: خبرگزاری فرانسه

برچسب ها: تیراندازی ، کلمبیا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.