سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد؛

ضرورت احیای تالاب بزوجیق هشترود

نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی بر احیای تالاب بزوجیق هشترود تاکید نمود‌.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کاظمی فر -شهسواری در بازدید از تالاب  بزوجیق هشترود گفت: متاسفانه  تالاب قدیمی در حال خشک شدن است و باید امور آب فکر اساسی برای زنده نگه داشتن این تالاب بکند.

عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: اداره میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی می‌تواند با احداث کمپ‌های گردشگری در این تالاب کمک شایانی به زنده نگه داشتن این مجموعه کند.

شهسواری گفت: با توجه به سهل الوصول بودن تالاب و وجود گونه‌های پرندگان زارور در فصل بهار و تابستان و خوش آب و هوا بودن آن در تابستان می‌توان گردشگران طبیعت را برای اقامت کوتاه مدت به آن جذب کرد.

وی گفت: این مسئله بایستی به صورت اساسی حل شود لذا احیای تالاب نیازمند عزم و اعتبار است.

نماینده مردم هشترود در مجلس خواستار اعتبار لازم از سوی امور آب، بخشداری و میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی برای احیای دوباره آن شد.

تالاب بزوجیق یکی از تالاب‌های زیبای شهرستان هشترود است که در ۴۰ کیلومتری این شهر بین روستای بزوجیق و گنج آباد در یک فرورفتگی طبیعی با مساحت حدود ۱۰هکتار می‌باشد و شکل تالاب دایره‌ای است قرار دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.