سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رویترز: ایران تحت حمله مذاکره نمی‌کند

رویترز به نقل از یک منبع گفته است که مقامات ایرانی اعلام کرده‌اند که تهران قصد ندارد تا زمانی که حملات ادامه دارد در مذاکرات آتش‌بس شرکت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - رویترز به نقل از یک منبع گفته است که مقامات ایرانی به میانجیگران در قطر و عمان اعلام کرده‌اند که تهران قصد ندارد تا زمانی که حملات اسرائیل ادامه دارد، در مذاکرات آتش‌بس شرکت کند.

این منبع گفت: «ایرانی‌ها به میانجیگران قطری و عمانی اطلاع دادند که تنها زمانی مذاکرات جدی را دنبال خواهند کرد که ایران پاسخ خود را به حملات اسرائیل تکمیل کرده باشد.»

این مقام ناشناس به رویترز گفت که ایران «به‌وضوح اعلام کرده است که در حالی که مورد حمله قرار می گیرد، مذاکره نخواهد کرد.»

 این منبع همچنین گزارش‌های رسانه‌ها مبنی بر اینکه ایران ظاهراً از عمان و قطر خواسته است تا از ایالات متحده بخواهند که میانجی آتش‌بس شود و مذاکرات هسته‌ای را از سر بگیرد، نادرست خواند و رد کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۱۰ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
آتش بس به همین راحتی سرداران ودانشمندان کشوروزیرساختها رازده اند بجای زدن دشمن وپاسخگوکردن آن هنوز دنبال مذاکره هستید
ناشناس
۱۳:۲۰ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
آمریکای جنایتکار روباه کثیف برو با خودت مذاکره کن
ناشناس
۱۳:۱۵ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
این احمق ها هنوز که هنوزه ایران را نشناخته اند نمی دانند که ایران دانش آموخته مکتب کربلاست که در مقابل دشمن کفتار صفتی همچون باند صهیونیسم لحظه‌ای فکر سازش و ذلت در ذهنش خطور نکرده و نخواهد کرد
ناشناس
۱۲:۴۷ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
امشب باید کاتس ترور شود
به هر قیمتی که شده
نابودسازی اسرائیل جعلی با این رخداد آغاز خواهد شد
ناشناس
۱۲:۴۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
آتش بس؟؟!!! ? آتش هست تا پیروزی انشالله ✌️??✌️