سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهادت ۲ تن از نیرو‌های دلاور نظامی قم در حمله رژیم صهیونیستی

معاون سیاسی امنیتی استانداری قم از شهادت ۲ تن از نیرو‌های دلاور نظامی در پی تجاوز هوایی رژیم صهیونسیتی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم، با اعلام خبر شهادت ۲ تن از نیرو‌های جان بر کف نظامی، در تجاوز شامگاه یک شنبه رژیم صهیونسیتی به پادگان شهید مصطفی خمینی و گروه پدافند هوایی حضرت معصومه (س) گفت: در جریان این تجاوز، ۴۲ نفر نیز به‌صورت سطحی دچار مصدومیت شدند که با مدیریت سریع و دقیق تیم‌های امدادی، به مراکز درمانی انتقال یافتند که خوشبختانه روند بهبودی اکثر آنها رضایت‌بخش است.

مرتضی حیدری از کنترل کامل شرایط، پس از تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به دو نقطه نظامی در استان قم خبر داد و تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی، امدادی و نظامی با آمادگی کامل در صحنه حضور دارند و هیچ‌گونه نگرانی برای ادامه خدمات‌رسانی در استان وجود ندارد.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان افزود: وضعیت کاملاً تحت کنترل است و مجموعه‌های خسارت‌دیده نیز با سرعت در مرحله بازسازی و بازیابی قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به روحیه بالای مردم و نیرو‌های نظامی، این حادثه را نماد دیگری از ناکامی دشمن در تحقق اهداف شوم خود دانست و افزود: اقتدار جمهوری اسلامی ایران، برخاسته از ایمان، اتحاد ملی و جان‌فشانی دلیرمردان این سرزمین است و کوچک‌ترین تعرضی، بی‌پاسخ نخواهد ماند.

منبع:استانداری قم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.