سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازداشت ۳ نفر به جرم تشویش اذهان عمومی در گنبدکاووس

فرمانده انتظامی گنبدکاووس گفت: سه تشویش‌کننده اذهان عمومی که با تولید و بازنشر اخبار جعلی و شایعات، اقدام به تشویش اذهان عمومی می‌کردند در عملیات کارآگاهان پلیس فتا دستگیر شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ نادعلی صادقی فرمانده انتظامی گنبدکاووس گفت:کارآگاهان پلیس فتای گنبدکاووس با انجام رصد‌های هدفمند و پایش‌های مستمر در فضای مجازی، موفق به شناسایی و بازداشت سه مجرم سایبری و تشویش‌کننده اذهان عمومی در عملیات هوشمندانه پلیسی شدند.

این مقام انتظامی ادامه داد: مجرمان دستگیرشده اقدام به درج و انتشار مطالب و تصاویر با محتوای تبلیغ سیاسی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در شبکه‌های اجتماعی می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه مجرمان سایبری دستگیرشده با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند، افزود: درج و انتشار مطالب و تصاویر در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی که امنیت روانی و آرامش فردی و اجتماعی را برهم بزند، جرم بوده و با هرگونه اقدام مجرمانه در این رابطه به شدت برخورد خواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
عبدالسلیم شهر کلاله ای
۰۱:۴۵ ۳۰ خرداد ۱۴۰۴
با تشکر از سرهنگ صادقی پلیس زحمتکش استان .