سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرمازدگی تولید گیلاس اشنویه را به نصف کاهش داد

رییس اداره جهاد کشاورزی اشنویه با اشاره به شروع فصل برداشت گیلاس در این شهرستان گفت: برداشت این محصول امسال بر اثر سرمازدگی بهاره در مقایسه با سال قبل به نصف کاهش یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد امین بایزیدی رییس اداره جهاد کشاورزی اشنویه گفت: سرمازدگی ۲۷ فروردین امسال باعث خسارت به بیش از ۸۰ درصد باغات بارور گیلاس شهرستان اشنویه شد و عملکرد تولید این محصول را با کاهش قابل توجه مواجه کرد.

وی با اشاره به پیش‌بینی برداشت حدود هزار تُن گیلاس از باغ‌های این شهرستان در سال جاری گفت: پارسال در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ تن گیلاس از باغات اشنویه برداشت شده بود.

رییس اداره جهاد کشاورزی اشنویه با اشاره به لغو برگزاری جشنواره گیلاس اظهار کرد: از ابتدای شروع برداشت گیلاس طی یک ماه گذشته حدود ۷۰۰ تن گیلاس برداشت و پیش بینی می‌شود تا دهم تیرماه آینده ۳۰۰ تن دیگر نیز برداشت شود.

بایزیدی ادامه داد: آغاز برداشت گیلاس در خرداد است و برداشت این محصول ۳۵ تا ۴۵ روز طول می‌کشد که در فصل برداشت گیلاس بیش از چهار هزار نفر روز به صورت مستقیم مشغول به کار می‌شوند.

بایزیدی اضافه کرد: باتوجه به کاهش میزان تولید این محصول نرخ خرده فروشی آن با توجه به ارقام بین ۶۰ تا ۳۰۰ هزار تومان بوده و عمده فروشی نیز تا ۲۴۰ هزار تومان برای هرکیلو گرم معامله شده است.

وی اظهار کرد: این شهرستان با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی مستعد کشت گیلاس بوده و سطح زیر کشت این محصول به یک هزار و ۵۰ هکتار رسیده که از این میزان ۷۰۰ هکتار بارده و ما بقی غیربارده است.

وی با بیان اینکه باغداران این شهرستان از کمترین میزان سم استفاده می‌کنند، افزود: با توجه به شرایط اقلیمی و قدمت طولانی در کشت گیلاس و کیفیت عالی این محصول، اشنویه به عنوان پایتخت گیلاس ایران مشهور شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.