سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قصد دیپلمات‌های اروپایی برای برگزاری گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با ایران

یک رسانه غربی از برنامه‌ریزی برای دیدار دیپلمات‌های ارشد اروپایی با وزیر خارجه ایران در ژنو خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - دیپلمات‌های اروپایی گفتند وزرای خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس و دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا قصد دارند روز جمعه با همتای ایرانی خود برای رایزنی درباره موضوع هسته‌ای در ژنو دیدار کنند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، این نشست در حالی برگزار می‌شود که کشور‌های اروپایی خواستار کاهش تنش در مواجهه با کمپین بمباران رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته‌ای ایران هستند.

در شب ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد ماه)، نیرو‌های رژیم صهیونیستی در اقدامی متجاوزانه دست به حملاتی علیه اهداف غیرنظامی، نظامی و تأسیسات برنامه هسته‌ای ایران زدند که به شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی، چهره‌های هسته‌ای و غیرنظامیان بی‌گناه انجامید.

در پی آن، رهبر معظم انقلاب در پیامی به شهروندان، حملات به ایران را جنایت خواندند و گفتند که رژیم صهیونیستی با سرنوشتی تلخ و وحشتناک رو‌به‌رو خواهد شد. در همین راستا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که جمهوری اسلامی در پاسخ به این حملات، عملیات «وعده صادق ۳» را علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده است.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ایرانی
۱۱:۱۰ ۳۰ خرداد ۱۴۰۴
اصلاح طلبها شریک دزد و رفیق قافله هستند هم می‌خواهند وجهه اجتماعی خود را بنی صدر وار بین مردم ایران حفظ کنند هم غربی‌ها را راضی نگه دارند تا زمانی که این غربگداهای بی دین و منافق در کشورند خون جوانان و دلیرمردان ما در جبهه حق علیه باطل توسط این مزدوران غربگدا پایمال میشود.
ناشناس
۱۱:۰۴ ۳۰ خرداد ۱۴۰۴
شهادت افتخار هر ایرانیست اروپاییها یه مشت آدمهای بی‌فرهنگ هستند فکر مکنند همه مثل خودشون گوشاشون درازه
ناشناس
۱۱:۰۰ ۳۰ خرداد ۱۴۰۴
غلط کردن. مذاکره چی؟ مگر این سگها از خوشان اراده ای دارند که حرف می زنند.
ناشناس
۰۸:۳۷ ۳۰ خرداد ۱۴۰۴
جاده صاف کن های آمریکا میخوان بفهمن ما تا کجا حاضریم عقب نشینی کنیم
یک ایرانی
۰۰:۲۵ ۳۰ خرداد ۱۴۰۴
بازم مذاکره؟! دیگه حالم از این واژه به هم میخوره! تازه چرا در ژنو؟!