سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یمن: اگر خطایی از آمریکا سر بزند، در دریای سرخ هدف قرار می‌گیرد

انصارالله یمن می‌گوید در صورتی که آمریکا به همراه رژیم صهیونیستی در حمله علیه ایران مشارکت کند، ناو‌های آمریکایی در دریای سرخ هدف قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد:  با هر تجاوزی از سوی رژیم صهیونیستی علیه غزه، لبنان، سوریه و هر کشور عربی و اسلامی دیگر مخالف هستیم. دشمن صهیونیستی به دنبال هدف قرار دادن تمام منطقه و اجرای پروژه‌های شوم خود با حمایت تمام قد آمریکا است.

در ادامه این بیانیه آمده است: آنها به دنبال از بین بردن جمهوری اسلامی ایران هستند چرا که این نظام، بزرگترین مانع در برابر اجرای نقشه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه به شمار می‌رود. نمی‌توان در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران با حمایت آمریکا سکوت کرد چرا که این مسأله به معنی از بین بردن آزادی، استقلال و کرامت امت ما، غارت ذخایر، اشغال سرزمین‌ها و به ذلت کشاندن ما به شمار می‌رود.

در این بیانیه تاکید شده است: نبرد کنونی نبرد تمام امت است. تمام تحرکات را در منطقه از جمله تحرکات علیه یمن را رصد می‌کنیم. یمن در کنار هر کشور عربی و اسلامی که هدف رژیم صهیونیستی قرار بگیرد ایستاده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: اگر آمریکا در تجاوز به ایران مشارکت کند یمن نیز کشتی‌های آمریکا و ناو‌های آن را در دریای سرخ هدف قرار می‌دهد.

منبع: مهر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۲۴ ۰۱ تير ۱۴۰۴
انشاالله جنگ غزه هم تمام میشود
ناشناس
۰۱:۱۴ ۰۱ تير ۱۴۰۴
دمتون گرم عربستان و بن سلمان و حکمای دبی و کویت یاد بگیرن از دلاورمردان یمنی
ناشناس
۰۱:۱۳ ۰۱ تير ۱۴۰۴
تنها کشور شجاع دنیا ... فقط یمن ......
ناشناس
۰۰:۵۱ ۰۱ تير ۱۴۰۴
مسلمان تر از یمنی ها نیست ، ای کاش همه مثل یمنی ها بودن که اون موقع دیگه غرب از منطقه فرار میکرد
ناشناس
۰۰:۲۷ ۰۱ تير ۱۴۰۴
درود بر شما
ناشناس
۰۰:۲۷ ۰۱ تير ۱۴۰۴
کاش ذره ای از شجاعت و غیرت یمنی ها رو سایر کشورهای عربی داشتن
ناشناس
۲۳:۵۲ ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
برار شیرم یمن!!!
ناشناس
۲۰:۵۱ ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
کوه غیرت یمن
ناشناس
۲۰:۴۵ ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
خدا خیر بده به شما