سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

متفکرآزاد اعلام کرد؛

اعلام وصول طرح تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مجلس

عضو هیئت‌رئیسه مجلس اعلام کرد طرح مهم تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مجلس اعلام وصول شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - روح‌الله متفکر آزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با حضور در شبکه خبر گفت: مجلس شورای اسلامی در این روز‌های جنگ بلاوقفه کار کرده است. به دلیل آنکه از ملت شریف عقب نمانیم، همکاران ما در میدان بودند تا در کنار نیرو‌های مسلح باشند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: در هفته گذشته و این هفته صحن علنی و کمیسیون‌ها جلسه داشنند، امروز جلسه خوب و مفصلی با حضور چشم‌گیر نمایندگان داشتیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد: کمیسیون امنیت ملی خروجی در برخورد با نیرو‌های متخاصم در زمان جنگ داشت، هفته گذشته دو فوریت طرح در مجلس تصویب شد، امروز کلیات بدون هیچ مخالفی در ۹ ماده مصوب شد.

متفکرآزاد گفت: این طرح به اجزای مختلف نحوه همکاری جاسوسان و یا کسانی که با نیرو‌های متخاصم، رژیم صهیونیستی و یا دُوَلِ متخاصم دیگر همکاری دارند مشمول مواد مختلف این طرح آمده است و -نماینده- دولت در صحن حضور داشت و موافقت خود را با مواد مختلف این طرح اعلام کرد. اشد مجازات برای آنها در زمان جنگ جز مصوبات مجلس بود.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس تصریح کرد: طرح مهم تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز اعلام وصول شد. در صورت تصویب در صحن فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس فعلاً به خاطر عملکرد بسیار غیر حرفه‌ای آژانس تعلق خواهد شد و این جز فعالیت‌های انقلابی مجلس در شرایط جنگی است که تأمین اراده ملت در تأمین منافع آنها کمک می‌کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۳۲ ۰۳ تير ۱۴۰۴
بیشتر از بازرس جاسوس هستند
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۲ تير ۱۴۰۴
احسنت درستترین کار همینه
ناشناس
۱۲:۲۱ ۰۲ تير ۱۴۰۴
باید کاملا قطع همکاری بشه
ناشناس
۱۲:۲۰ ۰۲ تير ۱۴۰۴
همون موقع که سفارت ما رو زدن باید به فکر ساخت بمب اتم می افتادیم ولی متاسفانه مسئولین سیاسی هنوز هم به فکر ساخت بمب هسته ای نیفتادن و باز هم میخوان مذاکره کنن
ناشناس
۱۲:۱۴ ۰۲ تير ۱۴۰۴
تازه تعلیق؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۲:۰۸ ۰۲ تير ۱۴۰۴
طرح تعلیق یعنی چی ؟؟!!!
محمد
۱۲:۰۷ ۰۲ تير ۱۴۰۴
تعلیق چیه؟! خروج از NPT را تصویب کنید.