سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اتحادیه اروپا:

به همکاری با افغانستان ادامه می دهیم

نمایندگی اتحادیه اروپا در افغانستان در روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، بر مبارزه علیه اعتیاد تأکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان- نمایندگی اتحادیه اروپا در افغانستان در روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، گفت با شرکای خود برای کاهش تقاضای مواد مخدر و تأمین معیشت پایدار همکاری می‌کند.

اتحادیه اروپا افزوده است که حمایت ۲۶ میلیون دلاری از طریق سازمان بهداشت جهانی و دیگر نهادها، نشان‌دهنده اراده این اتحادیه برای کمک به افغانستانی‌ها است.

این اتحادیه تصریح کرده است: «ما به هزاران افغانستانی برای مقابله با اعتیاد و اختلالات روانی کمک می‌کنیم تا توانمند و به سرمایه‌های ارزنده‌ای برای جامعه و اقتصاد کشور تبدیل شوند.»

طالبان سال گذشته اعلام کرده بودند که سه میلیون تن در افغانستان به مواد مخدر معتاد هستند که حدود ۴۰ درصد آنان را زنان تشکیل می‌دهند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.