سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با تصویب هیأت وزیران؛

دولت ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کامیون‌داران تخصیص داد

معاون اول رئیس جمهور مصوبه هیأت وزیران برای تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای کمک به رانندگان خسارت‌دیده از اعتراضات اخیر را ابلاغ کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور تصویب‌نامه هیأت وزیران در خصوص جبران خسارات ناوگان برون‌شهری به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را به وزرای راه، کشور و نفت و همچنین رئیس سازمان برنامه ابلاغ کرد.

بر اساس این تصویبنامه، سازمان راهداری به منظور جبران خسارت ناوگان برون‌شهری فعال (با تأیید پلیس راه محل وقوع حادثه) از فعالان حمل و نقل جاده‌ای آسیب‌دیده در جریان اعتراضات صنفی، تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان می‌تواند هزینه کند.

پرداخت خسارات شامل رانندگان نفتکش از سوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با هماهنگی سازمان برنامه و بوجه کشور و از محل اعتبارات مصوب قابل پرداخت است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۰۰ ۲۲ تير ۱۴۰۴
وقتی بشون پرداخت کنید اون موقع درست با حرف فایده ندار
ناشناس
۰۸:۵۵ ۲۲ تير ۱۴۰۴
یعنی پول سه تا کامیون
ناشناس
۰۸:۲۹ ۲۲ تير ۱۴۰۴
فکر میکنید ۱۰۰ میلیارد چقدره؟ پول یک عدد تریلی حدود ۳۰ میلیارده. این پول چه مشکلی رو برطرف میکنه؟
این پول یه واحد آپارتمان نوساز تو بالاشهر تهرانه نه اینکه بخواد مشکلات کامیون داران کشور رو حل کنه
ناشناس
۰۷:۴۹ ۲۲ تير ۱۴۰۴
ولله چی بگم نوش جانشون اگر گیرشون بیاد اینها همش حرف تاعمل خیلی راهه
ناشناس
۰۷:۱۶ ۲۲ تير ۱۴۰۴
این پول بین رانندگان تقصیم میشه یا نه فقط در حد حرف و تبلیغات است یا یک عده هپولی هپو می کنند و به نام راننده بدبخت تمام می شود
ناشناس
۰۷:۳۴ ۲۲ تير ۱۴۰۴
راننده بدبخت؟ بدبخت کارمنده که حقوقش یکبار اضافه میشه اما اجناس لحظه ای اضافه میشه آنهم بخاطر افزایش هزینه حمل بار پس راننده احمق نیست
ناشناس
۰۴:۳۸ ۲۲ تير ۱۴۰۴
انشاء الله که خداوند از تقصیرات راننده های که با اعتصاب خود ضرر هنگفتی به کشاورزان زدند نگذرد و این پول از گلویشان پایین نرود.
ناشناس
۰۴:۳۸ ۲۲ تير ۱۴۰۴
انشاء الله که خداوند از تقصیرات راننده های که با اعتصاب خود ضرر هنگفتی به کشاورزان زدند نگذرد و این پول از گلویشان پایین نرود.