سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انهدام چهار پهپاد اوکراینی که به سمت مسکو در حرکت بودند

مقامات روسی از انهدام پهپاد‌های اوکراینی خبر دادند که به سمت پایتخت این کشور در حال حرکت بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو اعلام کرد که پدافند هوایی روسیه امروز (شنبه) چهار پهپاد اوکراینی را که به سمت مسکو در حال حرکت بودند، سرنگون کرده است.

در همین حال گفته می‌شود یکی از فرودگاه‌های اصلی پایتخت روسیه موقتاً پرواز‌های خروجی را متوقف کرده است.

شهردار مسکو گفت که سرویس‌های اورژانس در محل پهپاد‌های سرنگون شده مشغول به کار هستند، اما هیچ اطلاعاتی در مورد خسارات احتمالی ارائه نکرد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که شب گذشته ۹۴ پهپاد بر فراز روسیه در پرواز بودند و ۴۵ پهپاد دیگر بین ساعت ۸ تا ۱۳:۵۰ به وقت محلی بر فراز این کشور پرواز می‌کردند که همگی منهدم شدند. 

روسیه روز گذشته در یک حمله بی‌سابقه با ۵۳۹ پهپاد پایتخت اوکراین را هدف قرار داد. آندری سیبیها، وزیر امور خارجه اوکراین، گفت: «شب کاملاً وحشتناکی را در کی‌یف گذراندیم. یکی از بدترین‌ها تاکنون.» ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز آن را «یکی از بزرگترین حملات هوایی» که کشور به خود دیده بود، توصیف کرد.

منبع: رویترز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۴۸ ۱۵ تير ۱۴۰۴
اینترنتو درست کنید
دویران
۲۲:۵۷ ۱۴ تير ۱۴۰۴
به ما و شما چه مربوط است؟؟؟؟
ناشناس
۲۱:۱۲ ۱۴ تير ۱۴۰۴
شماها در خانه نشستین میگویید بدترین روزهای مابود حالا ببینید آنهایی که موشک بارن قرار دارد چه میکشد